Зареждане

Лопес: Не ме е страх от Ломаченко, но реванш няма да има

Лопес: Не ме е страх от Ломаченко, но реванш няма да има
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Теофимо Лопес потвърди, че няма да дава реванш на Василий Ломаченко. Разбира се, няма как да му се сърдим, защото има голям шанс да загуби своя непобеден статут и титлите  си във втори дуел с Лома.

В края на 2020 година Лопес успя да победи Ломаченко с решение и му спря серия от 13 поредни победи. С тази победа Лопес взе титлите на своя съперник и стана безспорен шампион в лека категория.

Много хора искат да гледат втори сблъсък, но Лопес не иска. Той ще се боксира в началото на следващия месец срещу Джордж Камбосос в Ню Йорк. Теофимо реши да поговори за Ломаченко, който избира да се бие с бивши съперници на Лопес.

Василий вече нокаутира Накатани, а през декември ще се бие с Коми. Ето какво сподели Теофимо за Ломаченко:

Ломаченко се бие с моите остатъци, за да търси изкупление. Сладко е, че всички смятат, че Ломаченко ще получи нов шанс срещу мен. Ние вече минахме през това. Няма да има реванш с Ломаченко. 

Ние искаме по-добри и големи неща като Джош Тейлър. Ако бях загубил от Ломаченко, тогава нямаше да ми дадат реванш. Аз също няма да го направя. 

Не ме е страх от никого и не бягам от никого. Ломаченко може да говори каквото си реши. Трябва да премахна от пътя Джордж Камбосос. 

Лопес е с рекорд 16-0 в бокса и явно много иска да запази тази 0 в неговата статистика. Искате ли реванш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес