Зареждане

Инфлуенсър получи 4 години наказание заради употреба на допинг

Инфлуенсър получи 4 години наказание заради употреба на допинг
Публикувано на: Август 24, 2024 в 02:00 ч
Фитнес инфлуенсърът и самопровъзгласил се за „натурален за цял живот“ Армз Корлеоне (истинско име Бафур Боатенг), беше наказан за четири години от Професионалната боксова асоциация (PBA) след положителен тест за допинг.

Тестът беше проведен след неговата битка в Misfits срещу Minikon на 17 ноември. Неговите нива на тестостерон/епитестостерон показват тревожно съотношение от 34 - 1. Тези стойности далеч надхвърлят допустимите граници.

Поради спирането, победата на Корлеоне над Minikon беше официално отменена и превърната в несъстояла се. Твърдението му за естествена кариера без допинг вече е под въпрос. Четиригодишното наказание ще засегне значително неговия професионален и обществен живот.

Общността на бойните изкуства реагира шокирано на новината за положителния тест на Корлеоне. Популярна фигура в света на фитнеса и бокса, Корлеоне беше известен с впечатляващия си външен вид и твърденията си за естествен начин на живот.

Това наказание хвърля сянка върху представянето му и повдига въпроси относно степента, в която употребата на допинг е широко разпространена в спорта.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес