Зареждане

Firas Zahabi: Хората подценяват Artem Lobov в битката с Paulie Malignaggi

Firas Zahabi: Хората подценяват Artem Lobov в битката с Paulie Malignaggi
Публикувано на: Юни 1, 2019 в 00:00 ч
Pauile Malignaggi и Artem Lobov ще решат враждата си, когато се изправят един срещу друг в битка с голи ръце, която ще се проведе на 22-ри юни във Флорида. Много напрежение има между двамата бойци, които два пъти заставаха лице в лице и Paulie първо му удари шамар, а след това го наплю и удари с микрофон. Много хора нямат търпение за битката между двамата и не малка част от феновете вярват, че Malignaggi ще победи. Firas Zahabi обаче няма да се подвежда по мнението на хората и в своя канал в социалните мрежи реши да поговори за предстоящата битка между Paulie и Lobov:


Мисля, че всички много грубо подценяват Lobov. Има много неща, които накланят везните и дават шанс на Artem. Преди всичко трябва да знаем, че Malignaggi не е нокаутьор и не удря силно. Второто, което може да се каже е, че Artem има глава като тухла и здрава брадичка. Той е много здрав и ще продължи да се движи напред. Paulie от своя страна има крехки ръце и най-вероятно ще ги счупи. 

Artem от своя страна се бие в ММА през цялата си кариера и има по-голяма устойчивост в ръцете. Aко Paulie е по-добър боксьор, то това няма да има значение, ако ръцете му са счупени. Мисля, че в тази битка Lobov няма какво да губи и ще използва всичко в нея, което ще доведе до предупреждение от рефера. Мисля, че Lobov ще направи една страхотна битка, която е много трудно да прогнозираш.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес