Зареждане

Еди Хърн: Антъни Джошуа иска да нокаутира Усик

Еди Хърн: Антъни Джошуа иска да нокаутира Усик
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 02:00 ч
Еди Хърн потвърди, че Антъни Джошуа няма да отстъпва от втората битка с Александър Усик. В последно време доста се говори за среща между Усик и Тайсън Фюри, в която да се излъчи безспорен шампион при тежките.

В края на миналия месец Усик изнесе лекция на Джошуа и го свали от трона в тежка категория. Голямата британска звезда загуби за втори път в кариерата си. Втората среща между Усик и Джошуа е планирана за март месец 2022 година.

Наскоро Боб Аръм призова Джошуа да отстъпи от срещата, но Антъни е категоричен, че няма да го направи. В една от последните си медийни изяви Хърн реши да коментира своя боец и каза следното:

Той просто си почиваше и пътуваше наоколо. Антъни вече тренира. Бях с него тази сутрин и той тренира и започва да мисли за втората битка с Александър Усик. Трябва да видя агресия и безмилостни инстинкти. Видяхме лицето на Усик след срещата. 

Джошуа почти не му беше вкарал удари. AJ може да нанесе сериозни щети, но Усик е блестящ боец и ще трябват промени. Мисля, че Антъни вече работи по тези промени. Той е шампион. 

Защо да се оттегля и да позволява на Усик да се бие с Тайсън Фюри ? Уайлдър също не искаше да отстъпи. Всичко, което Джошуа иска да направи е да нокаутира Усик и точно върху това се фокусира.

Кой ще вземе втората битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес