Зареждане

Джейк Пол: Нокаутирам Уудли в два рунда

Джейк Пол: Нокаутирам Уудли в два рунда
Публикувано на: Юни 2, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол прогнозира, че ще спре Тайрън Уудли в два рунда при боксовия им двубой това лято.

YouTube инфлуенсърът ще се опита да запише 4-та победа на ринга, въпреки че сега се изправя срещу доста сериозен противник.

Уудли защити титлата си на шампион на UFC четири пъти, а я спечели с брутален нокаут над Роби Лоулър през 2016-та.

Той бе освободен от UFC през април, след като загуби 4 поредни битки.

"Имам списък с хора, които планирам да нокаутраим и ще зачеркна първия от тях с Тайрън Уудли: 5-кратен шампион на UFC известен с нокаутиращата си сила," сподели Пол.

 
Пол и Уудли се познават много добре, като вече са се спречквали в съблекалните преди двубоя на Пол с Бен Аскрен по-рано тази година. Уудли беше в ъгъла на Аскрен и още тогава го предизвика на двубой.

"Тайрън си отваряше много устата, когато беше в съблекалнята и когато нокаутирах най-добрия му приятел," продължи Пол. "Той си заслужи място в моя списък с жертви.

Тайрън е известен страйкър, който се е бил с най-добрите ММА бойци в света, но ще бъде свален от интернет хлапак в 2 рунда.

Може би този път Дейна Уайт ще удържи на думата си и ще заложи на своя бивш шампион, вместо да подрива моя успех, като бившо гадже. Инфлуенсър срещу ММА... да го направим."

Джейк Пол все още не е стигал до трети рунд в професионалната си кариера, като е прекарал общо 10 минути на ринга за 3-те си двубоя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес