Зареждане

Дейвид Хей оприличи Кличко на "лек за безсъние"

Дейвид Хей оприличи Кличко на "лек за безсъние"
Публикувано на: Юни 23, 2009 в 12:28 ч

Британският боксьор в тежка категория Дейвид Хей не остана особено впечатлен от победата, постигната от световния шампион Владимир Кличко над Руслан Чагаев преди два дни, определяйки украинеца за "лек срещу безсъние". Както е известно, първоначално беше предвидено Кличко да излезе на ринга именно срещу Хей, но травма в гърба изтегли родения в Лондон боксьор от битката.

"Владимир продаде 65 хиляди билета за този мач, защото по план трябваше да се бие с мен", хапливо заяви Хей пред медиите. "Никой от предишните му мачове не е достигал до такава бройка, по простата причина, че той е скучен и безинтересен боксьор."

"Той излезе на ринга срещу Чагаев и направи това, което прави винаги. За мен, той е Владимир "лек срещу инсомнията" Кличко. Не би могъл да бъде по-скучен. Никак не е чудно, че има толкова малко фенове."

"Всички които излязат срещу него, просто отказват да се движат. Те стоят на едно място като патици. Всеки, който ме е гледал на ринга, знае че аз нямам навика да поемам глупави крошета. Аз отправям удари и зная как да се бия. Бях абсолютен световен шампион в полутежка категория, като това не беше случайно. Владимир е много по-едър от мен, но и също така е далеч по-бавен. Когато някой се опита да го удари, той просто се ужасява, изглежда уплашен."

Британецът отново изяви и амбицията си да се бие с двамата украински братя, без значение кой ще бъде пръв.

"Както вече съм казвал, за да бъдеш номер едно в света, трябва да победиш и двамата Кличко. Доколкото знам, Витали няма никакви ангажименти през септември, така че ще разберем дали има някаква възможност. Дали ще се бия първо с Владимир или Витали, за мен е без значение."

владимир кличко дейвид хей бокс

 

Източник: Спорта.бг

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес