Зареждане

Зукърбърг започва да отсврирва несериозния Мъск за ММА битка

Зукърбърг започва да отсврирва несериозния Мъск за ММА битка
Публикувано на: Август 16, 2023 в 07:14 ч
На Марк Зукърбърг очевидно му е писнало Елон Мъск да си играе на игри, вместо да се отнася сериозно към евентуалната им битка в Ultimate Fighting Championship (UFC).

Основателят на Facebook/Мета тренира усилено и се подготвя за схватка "милиардер срещу милиардер" в октагона на UFC. А Мъск? Той говори много за битката в X (сайтът, известен преди като Twitter), но не тренира много. А неотдавнашното предложение на Мъск вместо да се срещнат в Октагона, да потренират в задния двор на собственика на Facebook е разколебало Зук в цялата идея.

Мъск сподели размяна на съобщения със Зукърбърг, в която предложи частната схватка в средата на седмицата.



"Ако все още искаш да направиш истинска ММА битка, тогава трябва да тренираш сам и да ми съобщиш, когато си готов да се състезаваш", написа Зукърбърг. "Не искам да продължавам да раздухвам нещо, което никога няма да се случи, така че или трябва да решиш, че ще го направиш, и да го направиш скоро, или трябва да продължим напред.

"Ще бъда в Пало Алто в понеделник", контрира Мъск. "Нека да се бием в твоя октагон. Не съм тренирал много, с изключение на краткия двубой с подкастъра Лекс Фридман днес. Макар да смятам, че е много малко вероятно, предвид разликата в размерите ни, може би ти си съвременният Брус Лий и някак си ще победиш".

Хората на Зукърбърг отговориха на запитванията на медиите относно офертата с думите:

"Марк пътува в момента и не е в Пало Алто. Освен това Марк се отнася сериозно към този спорт и няма да се бие с някой, който случайно се появява в дома му".

По-късно основателят на Facebook публикува в своя клонинг в Twitter, Threads, като намекна, че е приключил да се занимава с глупостите на Мъск.



"Мисля, че всички можем да се съгласим, че Елон не е сериозен и е време да продължим напред", пише той. "Предложих истинска среща. Дана Уайт предложи да направим това състезание с благотворителна цел. Елон не иска да потвърди дата, след това казва, че се нуждае от операция, а сега моли вместо това да направим тренировъчен спаринг в задния ми двор.

Ако Елон някога се заеме сериозно с истинска дата и официално събитие, знае как да се свърже с мен - продължи Зукърбърг. "В противен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху това да се състезавам с хора, които приемат този спорт сериозно".

В отговор Мъск нарече Зук "стархливец".

Ако няма да получим мач на Зукърбърг срещу Мъск в Колизеума, най-малкото, което тези двама богаташи биха могли да направят, е да се сбият насаме. Никога не сме си мислили, че тук ще се радваме на Зукърбърг, но той е този, който всъщност тренира смесени бойни изкуства (ММА) и се отнася с уважение към този спорт.

Дори и без участието на Мъск, Зукърбърг звучи ангажиран с провеждането на UFC битка, така че поне това можем да очакваме с нетърпение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес