Зареждане

Stipe Miocic: Daniel Cormier спечели от лотарията в първата битка

Stipe Miocic: Daniel Cormier спечели от лотарията в първата битка
Публикувано на: Юли 14, 2019 в 06:00 ч
Stipe Miocic няма търпение да си върне титлата и е готов за втората битка с Daniel Cormier, която ще се проведе на UFC 241 през август в Калифорния. Миналата година Cormier успя да нокаутира Miocic в първия рунд и му взе титлата, с което стана двоен шампион. Daniel чакаше почти година битка с Brock Lesnar, която пропадна и той реши да даде нов шанс на Miocic, който не искаше да приема друга битка. Сега всичко вече е уредено и Stipe вярва, че Cormier спечелил от лотарията в първата среща, а това няма да се повтори:


Последната една година беше страхотна, защото дъщеря ми се роди и това е най-хубавото, което ми се е случвало. Ядосвах се, защото гледах определени бойци, които никога не са защитавали титлата, а получават шанс да се бият за нея. Аз от своя страна я бях защитил три пъти. Тогава Cormier започва да говори, че трябвало първо да се бия, за да получа шанс. И това ми го казва човек, който иска да се бие с боец, който не се е бил от три години и два пъти е хващан със стероиди. 

Радвам се, че получих реванш. Той твърди, че ще ме победи отново, но определено ще има различен резултат. Ще си тръгна с титлата и ще съм новия шампион. Cormier постоянно си противоречи. Първо казваше, че заслужавам реванш, а след това не съм заслужавал. Не се разстройвам, но понякога някои от нещата, които казва ме дразнят. 

Първата битка вървеше добре, но тогава DC спечели от лотарията. Чувствах се добре и всичко се получаваше, но след това Cormier ми бръкна в окото и това ме разконцентрира. Тогава той ме удари на точното място и всичко приключи. В миналото съм поемал доста по-тежки удари, но този беше на точното място. Мразя да губя и сега си искам титлата обратно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес