Зареждане

Пади Пимблет прие предизвикателството на Ренато Мойкано

Пади Пимблет прие предизвикателството на Ренато Мойкано
Публикувано на: Септември 30, 2024 в 16:00 ч
Пади Пимблет прие предизвикателство от Ренато Мойкано след победата над Беноа Сен Дени в Париж. Двамата говорят един за друг от началото на годината, но въпреки това не получиха шанс да се бият. Сега това явно е на път да се промени. С победата над Сен Дени Мойкано навлезе в серия от 4 поредни победи.

След двубоя той предизвика Пади Пимблет и Дан Хукър. "The Baddy" реагира на думите на бразилеца, като прие предложението му.

"Да го направим, Ренато. Лесни пари.", написа Пимблет в социалните мрежи.

Явно Пади не се страхува от заканите на Мойкано. На пресконференцията в Париж Ренато се закани да счупи черепа на британеца:

"Моля, не приемайте тази битка. Ще те нараня, ще ти счупя черепа с лакти. Би било голяма битка. В момента търся публичност, търся камери, защото съм в UFC от 10 години. Преди три години никой не ме познаваше, никой не ме познаваше, а аз работех здраво. 

Винаги съм тренирал здраво. Но сега няма значение. Искам повече камери, искам хората да говорят за мен, защото тогава ще спечеля внимание и в бъдеще ще се боря за шампионската титла.", каза Мойкано.

Кой ще победи в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес