Зареждане

Nate Diaz: Искам да браня титлата си за най-лошо копеле в играта срещу Jorge Masvidal

Nate Diaz: Искам да браня титлата си за най-лошо копеле в играта срещу Jorge Masvidal
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Nate Diaz се завърна с гръм и трясък след 3-годишно отсъствие от октагона на UFC. Nate се изправи срещу бившият шампион Anthony Pettis в битка от полусредна категория и доминира в срещата, което му спечели победа с единодушно решение. Веднага след своята победа Nate предизвика за битка Jorge Masvidal, който е повече от готов да сподели клетката с него и да грабне големия чек.

Все още не е ясно дали от UFC ще се съгласят да организират такава битка, но двамата бойци са готови за дуел. Nate смята, че е най-коравото копеле в играта и иска да брани тази си титла срещу Masvidal, който също е считан за един от най-коравите:


Трябва да разберете кой е най-добрия боец в играта и той не е този, който другите казват. Най-добрия е този, който аз кажа. Най-добрите са тези, които са от много дълго в играта, но въпреки това се бият на високо ниво. Pettis успя да нокаутира Thompson, който няколко пъти се би за титлата. След това опитаха да рекламират един пич, който беше нокаутиран от Masvidal. 

Аз се бия чак от 2004 година и мислех ли, мислех. Той също е дълго време в играта и дори повече от мен. За мен той е най-добрия боец. Ще се бия още следващия месец, ако всичко е точно. Аз няма да стоя и да чакам, а ако го правя, то значи от UFC ме бавят или няма кандидати. 

Сега ще се бия за титлата "най-кораво копеле в играта", която е в мен. Искам да я браня срещу Jorge Masvidal. Ние сме най-лошите копелета. Определено имам интерес към трета битка с McGregor. Готов съм да го направя, ако това е нещото, което феновете искат. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес