Зареждане

Ковингтън за Чимаев: Този ​​задник с кучешко лице се страхува от мен

Ковингтън за Чимаев: Този ​​задник с кучешко лице се страхува от мен
Публикувано на: Април 11, 2023 в 00:00 ч
Колби Ковингтън (17-3) остро критикува непобедения боец Хамзат Чимаев (12-0).

В последните 6 месеца не спираше да се говори за битка помежду им. На няколко пъти Дейна Уайт разкри, че това е битката, по която работят. За съжаление всичко пропадна, а наскоро Уайт сподели, че Чимаев ще се бие в средна категория.

Ковингтън от своя страна ще получи шанс за златото в полусредна категория. Неговата битка с Леон Едуардс вероятно ще се случи през лятото в Лондон. Чимаев от своя страна щял да се бие с Пауло Коста през октомври в Абу Даби.

Колби вярва, че Чимаев сменя категорията, защото се страхува от него.

„Този задник с кучешко лице се страхува от мен. Заради мен той избяга в друга дивизия. Знаеше, че ще го смажа. Той разбра какво ще се случи, ако го затворят в една клетка с мен. Аз съм твърда американска стомана и сексапил. 

Нямаше какво да ми предложи. Дълбоко в себе си той знаеше това. Той каза, че е готов да се бие всеки ден, всяка седмица. И кога за последен път се би ? Кого победи ? Всички, които той победи, сега не се бият на върха. 

Така че защо той е толкова рекламиран ? Той е просто шибан задник. Чимаев не иска да се бие с мен, защото няма план да ме победи. Той не е професионалист и съсипва бизнеса на UFC. Какво прави тук ? 

Не можа да намалиш теглото, шибан непрофесионален задник с кучешко лице. Това е неуважение към ръководството на UFC. Той не е професионалист и не иска да участва в битки на висок профил.”, каза Ковингтън пред Submission Radio.

Страхува ли се чеченеца ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес