Зареждане

Кормие: Оттеглянето на Конър от UFC 303 е изчислено, за да се 'подиграе' с Чандлър

Кормие: Оттеглянето на Конър от UFC 303 е изчислено, за да се 'подиграе' с Чандлър
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 07:58 ч
Даниел Кормие, член на Залата на славата на UFC, смята, че зад причините за оттеглянето на Конър Макгрегър от UFC 303 може да се крие нещо повече.

Макгрегър и Майкъл Чандлър трябваше да оглавят UFC 303 на 29 юни, за да сложат началото на Международната бойна седмица в Лас Вегас. Но Макгрегър отпадна от събитието поради контузия и UFC в крайна сметка се наложи да организира почти изцяло нова основна карта на UFC 303.

След оттеглянето си Макгрегър го обясни в различни публикации в социалните мрежи, въпреки че точното естество на контузията му остава загадка. Някои спекулират, че Макгрегър е влошил състоянието на счупения си крак, който контузи на UFC 264 срещу Дъстин Поарие.

Въпреки че Кормие вярва, че Макгрегър е действително наранен, той смята, че фиаското на UFC 303 е било част от план, за да раздразни Чандлър.

Даниел Кормие се изказва по повод оттеглянето на Конър Макгрегър от UFC 303




Кормие заяви, че макар контузията на Макгрегър да е реална, зад решението му да се оттегли от битката има стратегия да дразни опонента си.

"Нямам никаква представа какво се е случило с Конър Макгрегър, не знам дали е контузен, не знам защо казва, че не е контузен", каза Кормие, "Изобщо нямам никаква информация за това нещо. Това, което знам, е, че това изявление не звучи като на Макгрегър. Вярвам, а може би съм малко песимистично настроен, че той е контузен, но ако е контузен... не е тъжно, че е така, той ще го извърти и ще погледне на това като "Току-що накарах Майкъл Чандлър да ме чака още повече". Това е просто той, който отново е кукловод на "стария Майкъл Чандлър"...

"Защото знае, че Майк няма да направи нищо. Така че той е контузен? Разбира се, но в играта има по-голяма игра. Сега той просто се заиграва с Майкъл Чандлър... Това е най-безумното нещо, защото толкова дълго време само гадаехме какво става с Конър?"

Макгрегър не се е бил от загубата от Поарие с лекарско спиране на UFC 264. Като цяло той загуби три от последните си четири двубоя, включително загубата на титлата в лека категория от Хабиб Нурмагомедов.

UFC се надява да насрочи наново мача Макгрегър срещу Чандлър за по-късно тази година. Междувременно Кормие и другите са оставени да спекулират относно несигурното бойно бъдеще на Макгрегър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес