Зареждане

Kamaru Usman критикува Dana White

Kamaru Usman критикува Dana White
Публикувано на: Март 28, 2018 в 20:13 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Kamaru Usman успя да победи в UFC St. Louis през January своят опонент Emil Meek и в интервюто след битката той сподели, че е постигнал това след като е бил на 30% от своите възможности.

Всички го освиркаха, като президентът на UFC, Dana White също го засипа с критика. Припомнете си случката:



"Между другото, изобщо не ми хареса тази среща, да той е здравеняк, да успява да си наложи играта, но след такава среща не излизаш и говориш сякаш си нокаутирал някого, и да казваш че си бил на 30%. Какво значи това? Ами ако си на pay-per-view, тогава на 60% ли ще си? Това е най-нелепото нещо, което съм чувал - и на излизане от октагона те освиркаха."

Явно Usman още не е забравил за тази случка и в Часът на ММА отново сподели разочарованието си от Dana White:

"Тогава казах истината и бях на 30%, но когато някой силен като Dana White излезе и започне да критикува, феновете го следват. Такива са си феновете в UFC - ако White им каже, че утре ще има буря, те са готови да му повярват. Да, бях на 30% от здравословна гледна точка, но никой не ме разбра правилно. Dana го прие по грешен начин и всички повярваха на него. Аз съм това, което съм и не съжалявам за случката. Малко ми е тъпо, защото когато отворя някъде новина за мен, винаги пишат коментари за тези прословути 30%. Щом Dana иска да вдигна процентите, със сигурност ще го направя в следващите си битки."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес