Зареждане

Israel Adesanya победи Kelvin Gastelum в 5 рунда война

Israel Adesanya победи Kelvin Gastelum в 5 рунда война
Публикувано на: Април 14, 2019 в 07:26 ч
Israel Adesanya и Kelvin Gastelum се изправиха един срещу друг в подглавната битка на събитието в Атланта. Битката между двамата беше за временната титла в средна категория. Двамата си спретнаха брутална 5 рундова война. В началото двамата започнаха спокойно срещата и не бързаха. Adesanya вкарваше ритници на Gastelum, който изчакваше, но реши да отвърне и той с ритници. Двамата си разменят удари и Gastelum успява да вкара силно ляво кроше, което разклати Adesanya, но той оцелява. Двамата продължават да си разменят удари и ритници. Във втория рунд Adesanya  вкарва удари в тялото, а Gastelum вкарва ляв. Gastelum вкарва джаб, но Adesanya отвръща с коляно.

Adesanya вкарва силен ляв, който праща Gastelum в нокдаун. Israel опитва граунд енд паунд, но Kelvin става на крака. Gastelum вкарва ляв, но нов силен десен от Adesanya разклаща Kelvin. Adesanya вкарва брутален удар с лакът със завъртане. Здравата битка продължава и в третия рунд. Gastelum успява да свали Israel на земята, но той се изправя на крака. Двамата разменят ритници и здрави удари. В рунд номер 4 Gastelum тръгва здраво напред и оказва сериозен натиск. Adesanya опитва да го отблъсне с ритници. Gastelum продължава с натиска и двамата разменят сериозни удари. Kelvin успява да разклати Adesanya, който едвам оцелява. В 5-тия рунд Israel вкарва ритници, но Kelvin не се притеснява и продължава да го преследва. Силен десен от Adesanya, който опитва гилотина, но Gastelum успява да се спаси.

Здрави размени на десни и леви удари. Kelvin опитва събаряне, но не се получава. Силните десни от Israel отново разклащат Kelvin, a след тях той вкарва нови удари, които го пращат в нокдаун. Adesanya със силни лакти на земята. Gastelum става, но отново бива свален от Israel. Двамата продължава битката и тя стига до решение. След края на всички 5 рунда война Israel Adesanya печели с решение (48-46, 48-46, 48-46) и е новия временен шампион в средна категория. Той ще получи шанс да се бие с Robert Whittaker по-късно тази година за безспорната титла.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес