Зареждане

Исмаилов: Конър от UFC 257 не би изкарал и рунд с Хабиб

Исмаилов: Конър от UFC 257 не би изкарал и рунд с Хабиб
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 05:00 ч
Звездата на руския ММА Магомед Исмаилов смята, че Конър Макгрегър не е приличал на себе си миналия уикенд в Абу Даби. Голямата звезда на UFC сподели октагона с Дъстин Порие и загуби с нокаут във втория рунд. За първи път в кариерата си Макгрегър беше нокаутиран в клетката.

Конър пое доста ритници от Порие и те извадиха от своя неговия крак, което беше началото на края за Макгрегър. С тази загуба Дъстин и Конър отвориха врата за трилогия, защото имат по 1 победа с нокаут един над друг.

Исмаилов вярва, че Макгрегър не е очаквал събаряния и ритници от Порие, а само бокс. Това е била фатална грешка, която му е коствала битката. Магомед сподели, че такава версия на Конър не би изкарала и рунд срещу Хабиб. Ето какво още написа плешивия хищник:

Конър Макгрегър не беше себе си на UFC 257. Той се навеждаше и не работеше по обичайния си начин. Застоя се много и чакаше някаква контраатака, но загуби чувството за дистанция! За него бяха изненада ритниците и опитите за събаряне. 

Сякаш беше сигурен, че Порие ще се боксира с него през цялото време. Порие го натисна, а Конър си помисли, че Дъстин ще спре и реши да чака. Порие обаче не спря и го победи. Такъв Макгрегър не би изкарал и 1 рунд с Хабиб Нурмагомедов. 

Съгласни ли сте ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес