Зареждане

Хасбула подписа 5-годишен договор с UFC

Хасбула подписа 5-годишен договор с UFC
Публикувано на: Септември 12, 2022 в 05:38 ч
Хасбула Магомедов, по-известен като 'Хасбик' подписа 5-годишен договор с UFC. Дагестанската интернет звезда сподели това в социалните мрежи. Малко по-късно руският журналист Игор Лазорин потвърди новината.

Засега планът е посещение на турнири и медийна активност. Лазорин споделя, че заплатата на Хасбула няма да се обяви публично, но той щял да взима много повече от доста бойци на UFC.

Хасбула стана известен през май миналата година. Чеченския блогър Асхаб Тамаев опита да му уреди битка с друг младеж. Магомедов страда от рядка болест, която му пречи да се развива нормално. Това е причината той да изглежда като 5-годишен, въпреки че е на 19 години.

Тамаев организира пресконференция за битката на Хасбуа, която събра над 17 милиона гледания. Оттогава Хасбула се сближи с Хабиб Нурмагомедов, който преди това не му обръщаше никакво внимание.

Хасбула започна редовно да посещава ММА събитията на Хабиб, а в края на 2021 година беше поканен на галавечерта на UFC в Абу Даби. Там той се срещна с Дейна Уайт, както и с много други известни лица от бойните спортове.

В последно време Конър Макгрегър не спира да ръси обиди по него. Хасбула не му оставаше длъжен и го предизвика на бой. Сега дагестанеца вече е част от UFC и със сигурност през октомври пак ще бъде на галавечерта на UFC в Абу Даби.

Вероятно доста бойци няма да се доволни от този цирк, но пък циркът продава в днешно време.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес