Зареждане

Frankie Edgar: Мисля, че аз съм този, който ще победи Max Holloway

Frankie Edgar: Мисля, че аз съм този, който ще победи Max Holloway
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 14:33 ч
Бившия шампион в лека категория на UFC, Frankie Edgar си извоюва нов шанс да се бие за титлата в категория перо и трябваше да се бие с Max Holloway миналия декември, но се контузи и се оттегли. Тогава Max защити титлата си срещу Jose Aldo и двубоя с Edgar беше организиран отново за март тази година, но тогава Маx се оттегли и Frankie избра да се бие с Brian Ortega, който го нокаутира и пропиля шанса си.


Frankie се завърна през април и успя да победи Cub Swanson. Edgar трябваше да се бие срещу Chang Sung Jung миналия месец, но нова контузия го извади от битката и сега, след като Holloway смаза Ortega, Frankie се обадил на Dana и настоял за нов шанс срещу Holloway:



Вече се обадих на Dana и той ми каза, че ще поговорим. Имах своя шанс за титлата, но тогава Max се контузи и това се случва. Тогава реших с няколко седмици предизвестие да се бия с всеки, който от UFC ми предложат.  Нещата не се развиха по план и Brian успя да ме уцели и нокаутира. Аз успях да се завърна и да победя Cub. Мисля, че съм следващия на опашката и трябва отново да организират тази битка.

Знам, че Holloway не ми дължи нищо, но мисля, че двамата искаме да свършим тази история. Казах на Dana, че съм пропилял своя шанс, защото смятах, че мога да победя, но нещата не се случиха по план. Той ми каза, че ще видим. Ако Max реши да остане в категорията, то аз определено съм опонент за него. Мисля, че той ще остане, защото ние имаме недовършена работа. Аз не съм като Ortega. Аз съм различен тип боец и мисля, че съм различно предизвикателство за Max. Мисля, че аз съм този, който може да свърши работа и да победи Max.






59% от феновете, които взеха участие в анкетата на Jon Anik предпочитат да видят Max срещу McGregor:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес