Зареждане

Едсън Барбоза вярва, че Фъргюсън може да победи Хабиб

Едсън Барбоза вярва, че Фъргюсън може да победи Хабиб
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 14:10 ч
Едсън Барбоза вярва, че Тони Фъргюсън има добри шансове за победа в битката с Хабиб Нурмагомедов, която е насрочена за UFC 249 през април в Бруклин. Бразилеца е споделял клетката и с двамата бойци и инкасира загуби от тях. Барбоза загуби със събмишън от Фъргюсън през 2015 година, а от Хабиб с решение през 2017 година. Хабиб и Фъргюсън имат дълга история помежду си и в историята битката между тях пропадна цели 4 пъти.

Сега всички стискат палци двамата да са здрави и най-накрая да се сблъскат в клетката. Мнозина вярват, че "El Cucuy" притежава всички умения, които му трябват за победата и Барбоза е на същото мнение. Ето какво мисли Едсън за срещата между своите двама бивши опоненти:


Това ще бъде страхотна битка. Много съм развълнуван за тази среща. Доста е забавно, защото понякога аз мисля за тази битка и смятам, че тя е много добра за Хабиб. В същото време обаче Тони е труден съперник. Той има различен стил и не е като останалите. 

Мисля, че Тони трябва да е фаворит, защото има по-добър страйкинг. Фъргюсън е по-креативен. Всички знаят какво прави Хабиб и той го прави много добре. Всички знаят неговата игра, но никой не може да го спре. Чувствам, че Тони може да го победи, защото е по-креативен и никога не знаеш какво ще направи. 

И двамата притежават сила. Мисля, че Хабиб има по-голяма сила. Той е по-силен от Тони на земята. Има неща, в които Хабиб е по-добър, но същото може да се каже и за Тони. Това прави срещата вълнуваща.


Ето най-добрите моменти от срещите на Барбоза с Хабиб и Тони:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес