Зареждане

Eddie Alvarez: Не е вярно, че най-добрите са в UFC

Eddie Alvarez: Не е вярно, че най-добрите са в UFC
Публикувано на: Септември 18, 2019 в 08:04 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в лека категория на Bellator и UFC Еddie Alvarez крачи уверено към титлата в лека категория на ONE Championship. Alvarez дебютира със загуба в Азия, но извади голям късмет, който го върна в турнира на организацията в лека категория и така той победи бившият им шампион Еduard Folayang. Сега с тази победа той стигна до финал и ще се бие срещу Saygid "Dagi" Arslanaliev през октомври в Япония.

Eddie има пред себе си уникален шанс и може да стане шампион в три организации, което е сериозно постижение. Мнозина твърдят, че най-добрите бойци в света се състезават в UFC, но Alvarez е врял и кипял в ММА и в различните организации и твърди, че тези твърдения са пълни глупости:


Теорията, че всички най-добри бойци са в UFC е глупост. Това са пълни глупости, защото аз бях боец, който не се беше състезавал в UFC. По-късно отидох при тях и спечелих титлата. Победих вероятно най-добрия боец в историята на тази категория в лицето на Rafael dos Anjos, който по онова време убиваше всички. Буквално убиваше всички в клетката. 

Не бях боец на UFC, но след това отидох при тях и си спечелих титлата им. Аз го направих и това означава, че и други бойци могат да отидат там и да спечелят титла. Няма съмнение в това. Това са си факти. Най-добрите бойци в света са навсякъде и в момента най-вероятно дори не са известни. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес