Зареждане

Дейна Уайт: Антъни Джонсън се покри

Дейна Уайт: Антъни Джонсън се покри
Публикувано на: Юни 23, 2020 в 16:00 ч
В последните няколко месеца бившият претендент за титлата в полутежка категория Антъни Джонсън не спря да говори, че ще се завърне. "Rumble" пуска снимки от свои тренировки, в които показва, че се намира в много добра форма. Опитния ветеран направи няколко интервюта, в които се закани, че ще нокаутира наред в тежка и полутежка категория.

Не така стоят нещата обаче според Дейна Уайт, който няма никакви новини от страна на Джонсън. Уайт твърди, че Антъни се покрил и го посъветва, че не трябва да се завръща, ако е само заради парите. Ето какво още каза Дейна Уайт по адрес на един от най-големите нокаутьори, които са влизали в клетката на UFC:


Имаше някакви приказки от негова страна, а след това той отново се покри. Защо ще се завръщаш, след като веднъж си се оттеглил ? Защо да се завръща ? Ако е само заради парите, то той е умно момче и може да прави много други неща. Това е игра за млади момчета. Тези новобранци са диваци. Той ще трябва да се бие с такива момчета, а това е игра за млади.

Джонсън се оттегли от ММА преди няколко години, след като загуби за 2-ри път битка за титлата от Даниел Кормие. Има ли място старото куче при младежите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес