Зареждане

Dana White за срещата на Cyborg и Nunes: Трябва да направим този двубой

Dana White за срещата на Cyborg и Nunes: Трябва да направим този двубой
Публикувано на: Юли 30, 2018 в 09:10 ч
Сега, след като Daniel Cormier и Stipe Miocic изиграха своя мач, UFC могат да се съсредоточат върху следващата голяма битка.

Разбира се, говори се за срещa между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor, както и между Cormier и Brock Lesnar, но към момента единствената възможна е между шампионката в категория петел Amanda Nunes и кралицата на категория перо - Cris Cyborg.

Това е голяма битка, за която се говори много, особено имайки предвид липсата на конкуренция в двете категории, но от UFC все нещо не им достига, за да я организират. Определянето на датата винаги е едно от най-трудните неща, когато се организира среща, но президентът Dana White продължава да вярва, че скоро ще бъде направено нещо по въпроса.

"Трябва да организираме тази среща. Не знам кога, но тя ще се състои. Искам този двубой, а знам, че и феновете го желаят - трябва да направим битката."

"Ще я организираме."

30-годишната Nunes последно отбеляза победи срещу Ronda Rousey, Valentina Shevchenko, Miesha Tate и Raquel Pennington. Страйкингът ѝ е във върхова форма и качването в по-горна категория е единственият ѝ вариант за развитие.

33-годишната Cyborg доказа, че е най-добрата състезателка в наши дни, със своите 5 поредни победи в Октагона, като 4 от тях са с приключване. Опасната шампионка доминира всяка една своя опонентка, но Nunes може би ще се окаже най-сериозното ѝ предизвикателство.

Единствено времето ще покаже дали битката им ще стане реалност. Хубаво е все пак да знаем, че от организацията работят по въпроса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес