Зареждане

Dana White: Битка между McGregor и Edgar е безсмислена и няма да се случи

Dana White: Битка между McGregor и Edgar е безсмислена и няма да се случи
Публикувано на: Октомври 19, 2019 в 05:00 ч
Преди няколко дни в социалните мрежи звездата Conor McGregor призова Dana White да му организира битка с бившият шампион в лека категория Frankie Edgar. Ирландеца сподели, че ще даде парите от битката за благотворителност, но за президента на UFC битка между тях няма абсолютно никакъв смисъл. В миналото двамата се разминаха с битка в категория перо и към момента наистина няма никакъв смисъл от двубой между тях.

"The Notorious" все още не иска да отговори на Justin Gaethje, който е във възход в лека категория и го предизвиква от месеци. Dana White наскоро изяви желание да организира битка между тях и категорично отказа на Edgar, който иска да забогатее срещу ирландеца:


Казах ви още след битката с Mayweather, че Conor McGregor може и да не се бие повече. Той направи само 1 среща след битката си с Floyd. Conor обича да се бие и отново го иска, но битката с Frankie Edgar няма да се случи. Edgar е с две категории по-лек от McGregor. 

Frankie трябваше да се бие срещу Aljamain Sterling, но той се оперира. Той е към края на кариерата си и може да си спечели последен шанс за титлата. Битка между него и McGregor няма никакъв смисъл.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес