Зареждане

Bob Sapp с пържола на врата си, в схватка с мечка

Bob Sapp с пържола на врата си, в схватка с мечка
Публикувано на: Януари 2, 2018 в 14:00 ч
 
 В кикбокса и свободните боеве през последните 9 години Bob Sapp бележи 3 победи и 30 загуби, главно защото се отказва при първата появила се възможност. Любовта му към парите е неоспорима, дори и да е смятан за един от най-жестоките бойци преди време. Все пак той побеждава цели два пъти кикбокс легендата Ernesto Hoost. Сега обаче се е стигнало дотам, че да се бори с истинска мечка, носейки пържола на врата си.
 
Както обикновено, той губи и прибира някакво възнаграждение, но въпреки всичко си остава интересно да го видим как мери сили с мечка в клетката. Дори може би повече ММА бойци трябва да започнат да се занимават с това. Защо да не изправим Overeem или дори шампиона в тежка категория Stipe Miocic срещу мечка? Все пак това остава от свободните боеве, ако премахнем бойните изкуства, боя и като цяло хората... Японците си знаят работата.
 
И въпреки че Sapp вече не е нищо особено в ММА средите, все пак има нещо вълнуващо в начина, по който се ядосва на разярената мечка. Очакваме повече такива изпълнения през тази година.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес