Зареждане

Бившата съпруга на Чък Лидел твърди, че той има мозъчно увреждане

Бившата съпруга на Чък Лидел твърди, че той има мозъчно увреждане
Публикувано на: Септември 22, 2022 в 08:00 ч
Правни документи от битката за попечителство между Чък Лидел и бившата му съпруга Хейди Норткът разкриха обезпокоителни неща за здравето на бившия шампион на UFC. Миналия октомври се появиха новини, че легендата в полутежка категория е бил арестуван за побой на жена си.

Първоначалният доклад гласи, че в дома им в Лос Анджелис е избухнал бой, като полицията заключава, че словесният спор между бившата ММА звезда и съпругата му е прераснал във физически. След освобождаването си Лидел твърди, че той е бил жертва на нападението, но е предложил да отиде в ареста вместо партньора си.

В крайна сметка окръжният прокурор на Лос Анджелис реши да не повдига обвинения, като властите установиха, че не са нанесени значителни наранявания на никоя от страните. Последствията от инцидента все още се усещат, като двойката е в разгара на битка за попечителство след решението на Лидъл да подаде молба за развод.

Съпругата на Лидъл предполага, че разпадането на брака им произтича от влошеното психично здраве на бившия шампион на UFC. Бившата на Лидел спекулира с „травматично мозъчно увреждане“ като причина за тревожното поведение на бившата ММА звезда.

След като забелязва случаи на параноя, Норткът твърди, че Лидел е станал „все по-агресивен“. Тя се притеснява, че се е случило поради щетите, които кариерата му в ММА е нанесла на мозъка му. Хейди твърди, че Чък пребивал свои приятели, които искали да му помогнат.

Норткът сподели, че бившият й мъж е бил нокаутиран много пъти и има CTE /хроничната травматична енцефалопатия/. Тя твърди, че Чък не може да си спомня неща и забива в разговорите. Прогнозата на Хейди е, че Лидел ще развие деменция или алцхаймер в бъдеще.

Според доклада делото е насрочено за ноември. След техните оценки участващите лекари посъветваха децата на двойката да бъдат с двамата, препоръчвайки „родителите да продължат да споделят поравно и съвместно, както законово, така и физическо попечителство над децата“.

52-годишният Лидел е с рекорд 21-9 в ММА и е в серия от 4 поредни загуби с нокаут. Той загуби с нокаут 7 от срещите си.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес