Зареждане

Jon Jones се е разминал с осемцифрен хонорар на UFC 200

Jon Jones се е разминал с осемцифрен хонорар на UFC 200
Публикувано на: Юли 12, 2016 в 08:53 ч
 
Jon Jones бе изваден от участие на UFC 200 след неуспешен допинг тест преди събитието, с което той пропусна възможността да победи Daniel Cormier и да унифицира титлите в полутежка категория.


“Bones” обаче е пропуснал не само шанса да спечели титлата, която остана в притежание на D.C., но и осемцифрен хонорар от вечерта. Това поне твърди неговият мениджър Malki Kawa.

“Говорим за хонорар в осем цифри. Осем цифри. Conor McGregor може да говори колкото си иска за това, което получава, но Jon е най-скъпоплатеният атлет в UFC. Видяхме цифрите след UFC 200, видяхме колко е прибрал Brock Lesnar и останалите, но Jon щеше да изкара повече от тях. Това е загуба на осемцифрен хонорар, включително и за мен. Аз нямаше да спечеля осем цифри, но щях да взема процент. Целият отбор щеше да вземе процент. Ако просто си мислите, че съм отишъл при него и съм му казал “хей, човече, вземи тази добавка”, значи трябва да съм голям глупак”.

Kawa опита да обясни какво може да се е объркало по повод пробата на Jon Jones.

“Когато взимаш добавки, проблемът може да е навсякъде. Може да взимаш протеин на прах в най-основната му форма, BCAA или каквото и да е друго, а те да са замърсени. Хората не разбират, че тези добавки се правят в производствени фабрики и въпреки, че се очаква това да е просто протеин, предишната партида е можела да бъде например някакъв тестостеронен бустър, който да е имал нещо нелегално в него. А ако те не са изчистили добре машините си, изведнъж това може да попадне в следващата партида”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес