Зареждане

Evan Dunham предизвика 'ревльото' Al Iaquinta

Evan Dunham предизвика 'ревльото' Al Iaquinta
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 12:00 ч
 
През последните няколко седмици, експлозивният боец на UFC в лека категория Al Iaquinta се опитва да си уреди среща с нокаутьора "Platinum" Mike Perry. С насрочената битка на Perry срещу Thiago Alves на UFC 215 този август, обаче, Iaquinta ще трябва да погледне другата за следващия си съперник.
 
Evan Dunham се надява да направи търсенето на Iaquinta лесна задача.
 
Dunham, който е поставен под №13 в ранглистата на UFC в лека категория, се обърна към Twitter, за да предизвика Iaquinta за битка, наричайки го "хленчеща ку*ка", заради силно популяризираните си изявления за начина, по който е бил третиран и платен от UFC. Вижте какво написа Dunham за Iaquinta, като той също посочва, че много от другите бойци в категорията вече са резервирани.



"Всички се умориха да слушат как се оплакваш за пари, ку*ко, [Al Iaquinta]", каза Dunham в Twitter. "Време е за битка и аз съм единствената възможност, която имаш"
 
Когато за последно видяхме Dunham в действие, той победи Rick Glenn чрез съдийско решение. Преди той записа такива победи и срещу Joe Lauzon, Ross Pearson и Rodrigo Damm. Дългогодишният претендент е с рекорд от 18 победи и 6 загуби, а само в UFC е 11-6.
 
Iaquinta междувременно наскоро се завърна след дълго прекъсване, за да нокаутира Diego Sanchez в първия рунд. С тази победа той е в серия от пет мача без загуба, като в тях победи Jorge Masvidal, Joe Lauzon, Ross Pearson и Rodrigo Damm. "Raging Al" е с 8 победи и 2 загуби в UFC и 13-3-1 като цяло.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес