Зареждане

Bisping: Cung Le е позьор

Bisping: Cung Le е позьор
Публикувано на: Август 20, 2014 в 10:00 ч

Michael Bisping ще се бие с Cung Le в главното събитие на UFC Fight Night в Макао този уикенд. Bisping е доста тих преди този двубой - нещо което е нетипично за него, но днес започна да напада словесно опонента си.
 
"Cung Le е позьор. Ходих в Макао за пресконференция с него през юни и бях много учтив, държах се професионално. Разменихме си любезности, разменихме си няколко приказки, както трябва да се направи в тези ситуации. Малко излязох извън себе си и бях мил с него. Направихме всичко цивилизовано. Рекламирахме двубоя, стиснахме си ръцете и се прибрах обратно у дома, за да тренирам.

После го видях в интервю в UFC.com, където говори глупости за мен. Той започна да говори същите работи, които всички опоненти са говорили за мен - колко глупости съм приказвал, но истината е, че всички първи за започвали с глупостите. Какъв позьор... Той бе запитан какъв му е игровия план и той отговори "Торнадо от удари, гръмотевици и светкавици!" Какво си мисли, че ще правя като отида там? Ще си играя игрички? Това беше поредната мазна и слаба реплика от мазен и слаб актьор."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес