Зареждане

Радо Карашев: Бранко Бабачев не е излизал срещу противник като мен

Радо Карашев: Бранко Бабачев не е излизал срещу противник като мен
Публикувано на: Октомври 16, 2017 в 09:18 ч

Радослав Карашев и Бранко Бабачев подписаха официално договор за битка помежду си в турнира Pro Fight, който ще се проведе на 15-ти декември в зала "Универсиада", гр. София.

И двамата са с много атрактивен стил на игра и битката им по правилника на кикбокса обещава да бъде с огромен заряд.

До срещата се стигна след като Бранко предизвика Радослав, който до скоро се състезаваше в ММА правилника.
 
"Имах операция на коляното миналата година. След това наблегнах на бокса и проявих интерес да направя К-1 двубой в Pro Fight. И Бранко, понеже обича да е в медиите, реши да ме предизвика."

Карашев е представител на люлинската школа и верен на традициите ще продължи подготовката си там при Венци Георгиев, който е допринесъл към уреждането на предстоящата битка. За да се подготви за играта в стойка, Радослав залага и на тренировки по муайтай при Антон Петров, където ще се готви и друг участник в галавечерта - Александър Цонев.
 

 
Карашев ще се обгради с качествени спаринг партньори по време на подготовката си, тъй като знае че в някои аспекти Бранко може и да има преимущество.
 
"Бранко е сърцато момче и опита му в този правилник е в негова полза. Всичко останало обаче е в моя.

Състезавам се в бойни спортове от почти 10 години.

Бих му казал да тренира здраво. Той знае, че не е излизал срещу противник като мен и е време да направим един истински мач, който ще си заслужава да се гледа на живо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес