Зареждане

Alexander Gustafsson: Не съм впечатлен от силата на Jon Jones

Alexander Gustafsson: Не съм впечатлен от силата на Jon Jones
Публикувано на: Ноември 6, 2018 в 08:35 ч
Alexander Gustafsson ще се изправи срещу Jon Jones в главната битка на UFC 232 и ще има шанс да си отмъсти за загубата, която "Bones" му нанесе преди години. Alexander ще има шанс да спечели титлата в полутежка категория, но за него най-важно е да нанесе първа загуба на Jon.

И докато всички хвалят Jones, Alexander не е впечатлен от неговата сила и иска да покаже, че и той кърви:


Не знам защо той ме избута, но трябва да ви кажа, че не съм впечатлвн от неговата сила. Позабавлявахме сме на пресконференцията и сега ще ви кажа, че на UFC 232 ви чака едно много добро шоу, което ще е по-добро от първия път и ви го обещавам.

Развълнуван съм и нямам търпение. Никога не съм бил толкова мотивиран. Много се радвам, че ще се завърна срещу Jon и то за титлата. Няма как да искам повече. Това е най-голямата битка за мен.

Тренирам здраво и искам да съм в най-добрата си форма. Всички знаем какво Jones прави в клетката и искам да имам отговор на всичко, което ще ми предложи.

Сега е моето време и ще ви покажа, че боец, който не е губил може да бъде победен. Няма да си тръгна без титла. Ще ви покажа, че той кърви и може да бъде победен. Той твърди, че не тренирал за първата битка и сега се надявам да е в най-добрата си форма, защото не искам извинения след като го победя.

Ще успее ли Alex ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес