Зареждане

Фабрисио Вердум: Искам да стана шампион в бокса

Фабрисио Вердум: Искам да стана шампион в бокса
Публикувано на: Май 26, 2022 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум не изключва бъдещо завръщане в ММА, но отдава цялото си внимание на дебют в бокса. 

Вердум за последно се състезава в PFL миналата година. Първоначално той загуби с нокаут от Ренан Ферейра, но загубата беше отменена. Малко преди нокаута, Ферейра се предаде след триъгълник от Вердум, но съдията не го видя. Така битката беше променена на несъстояла се.

Вердум трябваше да се бие с Брандън Сейлс преди 1 година, но контузии принудиха бразилеца да се оттегли. След като наскоро намекна за завръщане в PFL и отложи споменатото си пенсиониране, Вердум вече е отворен за дебют на ринга. 

„Не харесвам думата „пенсиониран“ или „престанал да се бие“. За нас, бойците е много трудно да спреш да правиш това, което обичаш. Ще променя изцяло фокуса си. 

Когато реших да стана шампион по джиу-джицу, го направих. В UFC също го направих. Нямам тази титла в бокса и искам да се посветя на 100 процента на бокса, защото искам титла.  

Бях шампион във всичко, с изключение на бокса. Никога не съм се състезавал по бокс и искам да добавя още един колан на стената. 

Не спрях да се бия в ММА, а просто промених изцяло фокуса си. Ще се съсредоточа на 100 % върху бокса, но няма да спра да се бия в ММА", сподели Вердум за MMA Fighting.

Ще успее ли Вердум да стане шампион и в бокса ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес