Зареждане

Тренировки по Бразилско Джу Джицу и граплинг в София


бокс тренировки

Двама от най-перспективните БЖЖ състезатели Тодор Абрашев и Борис Прахчаров стартират тренировки по БЖЖ и граплинг във фитнес център "Флайс", София.

Абрашев е многократен призьор на различни републикански и международни състезания. В спортната му кариера се отличават  първо място по БЖЖ на Bulgarian Open през 2011г. и 2012 г., второ място на WPJJC Trial Bucharest 2012 при сини колани, и второ място на ADCC граплинг 2013 напреднали.

Борис Прахчаров е републикански шампион по аматьорски ММА за 2010 г. и 2012 г., и трето място през 2011 г. на състезанието по БЖЖ BJJ Bulgaria Open.

Тренировките се провеждат в залата на фитнес център "Флайс" намираща се на улица ул. Веслец 18 (до метростанция Сердика).

Събота от 14:00 се провежда Open Mat - всеки може да дойде малко преди това, за да загрее самостоятелно и да се включи в борбите (от тренировката от 13:00), които продължават половин час.

Каним всички занимаващи се с граплинг на Open Mat тренировките за да обменим опит и да потренираме в приятелска атмосфера.

ТРЕНЬОРИ:


Тодор Абрашев и Борис ПрахчаровТренировки:


Понеделник, сряда и пътък от 20:00 часа;
Събота и неделя от 13:00 часа;

В клубът са добре дошли всички без значение от опита в бойните изкуства, възрастта и пола.

Тренировките са подходящи както за атлети целящи да си подобрят борбата на земя за ММА, BJJ и граплинг турнири, така и за хора които искат да влязат във форма и да се освободят от стреса.


ЦЕНИ


Единична тренировка - 6 лева;
Open Mat - 4 левa;
Месечна карта - 60 лева.


Контакти


Телефон - 0893555504
Facebook - https://www.facebook.com/openmatbjjbg
  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини