Зареждане

Спортен клуб „Маршал Анималс“ - Tренировки по граплинг, борба и ММА - София


мма тренировки

Какво е граплинг? Как борбата намира приложение в ММА и Граплинг? Защо да тренираме тези спортове?
- Тези отговори ще получите при нас в СК "Маршал Анималс". Създадохме клуба за да събира спортисти и любители готови да се потопят в света на бойните спортове.

При нас ще може да получите основни познания, както в стойка, така и на земята. Набляга се на комбинирани иновативни техники и смяна на играта от позиция към нова, и от стил към друг. Ще научите мнго Сваляния на земята, ключове на ръце и крака, задушавания от различни позиции и цялостен контрол над противника!

Държим на индивидуалната техника и качества на всеки трениращ като използваме това което може и добавим нови знания. Всички са добре дошли в семейството ни, независимо от възраст, пол и опит!
 

ТРЕНЬОРИ


Ангел КараивановТренировки на клуба се провеждат:


В Залата на „ Боксов клуб София „ (позната още като зала – „ Лонсдейл „ ) -, намираща се в борса Къра на адрес : Бул.Цветан Лазаров N 4-8.

Тренировката е с продължителност 2 часа и се преподава борба и граплинг, като се учат техники и преходи изпоузвани в ММА. Прави се групова загрявка и кръгова тренировка, след което се разучават нови техники от стойка и на земята. В края на тренировката провеждаме спаринги и допълнителна работа .


ЦЕНИ


Единична тренировка:
5 лв. за ученици / 7 лв. нормална такса
Месечна карта:
12 посещения 60 лв.


Контакти

За повече информация може да посетите Facebook страницата: https://www.facebook.com/pages/SC-Martial-Animals или да позвъните на Ангел Караиванов - 0878 94 49 87.
  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини