Зареждане

СК "Friends" - Tренировки по ММА - СофияЕдни от най-добрите бойци в България - Деян Топалски, Александър Георгиев, Никола Дипчиков и треньорът Петър Стоичков стартират тренировки по ММА в най-модерната зала по бойни спортове в София - Lonsdale!

Топ състезателите на България - Топалски, Георгиев, Дипчков - започват нова инициатива за подготвянето на нови атлети в бойните спортове. Тази инициатива ще прерасне в боен клуб "Friends", който стартира своята дейност на 17 юни (понеделник) в спортна зала Lonsdale, София.

Идеята на този нов клуб е всеки боец да намери винаги добри спаринг партньори, да обмени опит с хора, които редовно са на ринга и притежават богат опит, които желаят да предадат.
 

ИНСТРУКТОРИ


Деян Топалски - многократен републикански шампион по кик-бокс. В момента е състезател в най-силната европейска ММА федерация - М-1 Global.

Александър Георгиев - най-атрактивният български боец и многократен призьор на "Двубой на вечерта".

Никола Дипчиков има записани 11 двубоя по професионалния правилник на ММА. Още от първите си двубои той не се притеснява да се изправя срещу оптини и силни бойци

ТРЕНИРОВКИ


Тренировките започват от 19:30 часа и ще се провеждат от понеделник до петък. Запланувано е всяка седмица да има гост-инструктор по различни спортове - бокс, борба, бжж, джудо -, за да може да се черпи опит от възможно най-много треньори в България.

Таксата за един месец ще бъде на символичната сума от 60 лева, а единичната тренировка е в размер на 7 лева.

Залата е оборудвана с три ринга, татами и безплатен фитнес за притежателите на карта.

ЗА КОНТАКТИ


Зала "Lonsdale": София, бул. Цветан Лазаров 4-8. Влиза се през входа на борса Къра.

Телефон за контакти: 0889717378.


Вижте Карта България на по-голяма карта
  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини