Зареждане

Питбулс MMA - стадион Васил Левски

 
Питбулс MMA е може би първият по смесени бойни изкуства (MMA) в България. Регистриран е през 1995. От този клуб е и първият шампион в тежката категория от свободните двубои в Най-клуб - Илия Спасов.

Целта на клуб Питбулс MMA са развитие на свободните боеве. Тренировките са динамични и не са от най-леките затова и е желателно трениращите да са над 15 годишни. Клубът е отворен за всеки, както и за абсолютно начинаещи, на които ще им се предаде чиста техника, която се усвоява лесно. Клубът подготвя и състезатели.

бокидо тренировки софия васил левски


Емил Казаков е главен треньор и основател на PITBULLS MMA.

Под ръководството на Емил Казаков има 160 златни медала На световни международни и национални първенства по BJJ и аматьорски ММА и над 100 победи на профи ММА.

От клуба са излезли едни от наи добрите състезатели в Европа - Кристиан Попов Веселин Дуков, Теодор Николов, Владислав Генов, Даниел Илиев, Павел Георгиев и много други.

 
Треньорът Казаков е черен колан първа степен по BJJ под Bernardo Serrini. И черен колан 3-ти дан по Кемпо под Bannie Cannino. 3апочва да тренира бойни изкуства от ранна възраст в България. На 11 години заминава да живее във Флорида, където заочва да тренира  кикбокс cъс световната шампионка по бокс и кикбокс, треньор на националният отбор по бокс на САЩ - Bannie Cannino. Под нейно ръководство Казаков става 2 пъти шампион на САЩ по кикбокс. На 16 години през 1997-ма Емил Казаков започва да тренира в първата школа по  BJJ и ММА в Холивуд, Флорида основана от UFC ветерана "Conan" Marcos Silvera. През края на 90-те години Емил Казаков става първият българин печелил ММА боеве и NO GI BJJ турнири в САЩ. Треньор Казаков е привлякъл в залата свои приятели и съученици, които след Време стават легенди в спорта, като UFC топ бойците братята Assuncao, които идват всяка година на гости на треньор Казаков и провеждат семинари в България.

  

Тренировки


Pitbulls MMA е официален представител на Ascension MMA . Треньор е Емил Казаков - шампин на Флорида по кикбокс и пъвият българин постигал победа в ММА в САЩ, черен колан по бразилско жиу-житцу под Junior Assuncao. Като треньор е създал много на брой шампиони по ММА и граплинг.

Клубът обучава както напълно начинаещи, така и едни от най-добрите състезатели в Европа

Тренировките по смесени бойни изкуства се провеждат понеделник, вторник, четвъртък и петък от 21:00 часа. 

Снимки


  

Цени


Цената за тренировка е 50 лева на месец. Единична тренировка в клуб Питбул ММА е 10 лева.

Контакти


Питбулс ММА - смесени бойни изкуства провежда тренировките си на Национален стадион „Васил Левски”, вход: 15 и 28 (откъм сектор А и В), зала N:А3  в гр. София. За контакти и записване 0895514243.


  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини