Зареждане

Ка Спорт - Тренировки по Кудо - София


 

Описание


В Кудо се изучават и използват всички възможни похвати. Разрешени са удари с ръце и крака в краката, тялото и главата на противника, използване на колене и лакти, захвати и удари от захват, хвърляния и борба в партер. Разрешени са също и заключвания на лакътната става, ахилеса и удушаващи прийоми. Последните са разрешени само при борба в партер, а не в стойка. Кудо е единственият боен спорт включващ целия съществуващ арсенал от техники и прийоми, Подходящ е за всеки който иска да придобие комплексни бойни умения. Състезателните схватки са едно изпълнено с много адреналин преживяване за любителите на екстремалните бойните спортове. Кудо е подходящ спорт за всички възрасти, включително и от деца!

Целта ни е да обучаваме и да възпитаваме членовете си, като спортисти в бойния дух и философия, да ги усъвършенстваме и да ги изградим като личности с ценностна система с помощта на традиционните методи на тренировка и съпътстващите ги ред, дисциплина, уважение, постоянен контрол и самоконтрол. Особено внимание се отделя на развитието на спортни умения за ученици и студенти в свободното им време на децата и младежите, които ще бъдат бъдещите състезатели и шампиони. Ежедневните тренировки и създадената благотворна среда са една от най-добрите алтернативи и сигурно противодействие на агресията, престъпността и наркоманиите. Трудностите, през които се преминава по време на тренировъчния процес силно сплотяват спортистите и ги превръщат в истински приятели не само в спортната зала, но и в живота.

Българска Федерация по Кудо разполага с опитни инструктори, които създават подходяща среда и настройка за подготовка на състезатели, които ще бъдат бъдещите шампиони по Кудо на България. За четири години БФК се разрастна и създаде 9 клуба в едни от най-големите градове на страната. Бяха организирани 6 семенара и лагер-сборове с участието на чуждестранни майстори за повишаване нивото на квалификация на инструкторите.

Тренировки


ГРАФИК ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

Понеделник, сряда и петък от 20:15 часа.


Треньори


Калин Петков - II Дан

Росен Ранков - I Дан
Републикански шампион на България за 2010 година тежка категория индекс (270+).
Републикански шампион на България за 2009 година тежка категория индекс (270+).
Носител на 3 световни титли по самоотбрана и самоотбрана с оръжие за 2008 год.
Комплексен шампион по кемпо за 2008 година.
Световен шампион самоотбрана open self-defense. Вицесветовен шампион на ката за 2005 год.Адрес


Зала Дианабад (1 етаж в дясно от входа) от 18:30.

Адресът на залата е ул. "Тинтява" 32 , ж.к. Дианабад, първи етаж - отляво.

Тел
: 0888 876 756
E-mail
: [email protected]

  •  
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини