Зареждане

Боен Клуб "ABC Fight Club" - Тренировки по Таекуон-до, Кик-бокс и Бокс - София

Създаването на АВС клуб  започва реално доста отдавна. Като идея на Красимир Гергинов. Привлечен от магията на бойните изкуства, с които се занимава, стремейки се да извлече най-ценното от заниманията и посвещавайки му изцяло свободното си време.

Докато постепенно започва да се занимава професионално с бойни изкуства. Междувременно се занимава с карате-до, киокошин-карате, тай чи чуан, у-шу, бокс и кик.-бокс. И макар да постига най-големи успехи в таекуон-до, желанието му по отношение на клуба е да обединява различни бойни изкуства.

Идеята се осъществява в началото на деветдесетте години в спортната зала на ВИАС. Тогава той привлича треньорите Палми Ранчев и Костадин Петков. Тогава за първи път в една зала се подготвят състезатели по таекуон-до, кик-бокс и бокс. Не след дълго клубът става организатор на първите големи вечери  с участието на таекундисти, кик-боксьори и боксьори. Повечето от тях са на професионално ниво. И състезателите получават съответното заплащане за успехите и усилията си.

Тогава в залата на АВС се подготвят известните състезатели по професионален бокс: Костадин Семерджиев, Радослав Гайдев, Красимир Инински,  и доста други. Все още се помнят успехите на двукратния европейски шамион Емил Тонев, на четрикрактния шапион на страната и балкански шампион Александър Берчев и мнозина други.

В клуб АВС вече се е създала традиция в използването на най-доброто от различните бойни изкуства. Затова състезатели, които с успех участват в състезания по таекуон-до / основният спорт на клуба, с най-големи международни успехи/ се състезават успешно и в състезания по кик-бокс и бокс. Ще споменем Световните и Европейски шампионки Амалия Колева, Недялка Бачева, Албена Малчева, Анелия Милкова, Световния и Европейския шампион  Дюк Нуамеруе и мнозина други.

боен клуб abc
  

ИНСТРУКТОРИ


Треньорите в клуба са: Палми Ранчев, Красимир Гергинов, Амалия Колева, Недялка Бачева, Антони Давидов, Дюк Нуамеруе, Стефан Вачев.


ТРЕНИРОВКИ



Всеки ден по график за кик-бокс: понеделник до петък от 19.30 часа до 21.00 часа и събота и неделя от 14.00 часа - 15.30 Часа.

Сутришни тренировки има във вторник и петък от 8.00 - 09.30 часа.

Графикът за провеждане на тренировки по Таекуон-до може да откриете в сайта на клуба: www.abcfight.com


боен клуб abc

Цени


Единична тренировка - 8лв.
Клубът предлага и месечни карти за 8, 12, 16, 20 посещения.


ЗА КОНТАКТИ


Адресът на клубът е национален стадион " Васил Левски ", сектор Б зала 4 Б

Телефон: 0879636314
Майл: [email protected]
  •  
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини