Зареждане

Боен клуб "България" - Tренировки по ММА - София

Школата на Боен клуб "България" е една от водещите за подготвяне на състезатели по свободни боеве (ММА) и граплинг. Тренировките са изключително натоварващи, като се обръща внимание, както на физическата издръжливост на боеца, така и на неговата психика. 
 
Боен клуб "България" е изключително подходящ и за всеки любител на бойните спортове, който иска да отпусне сред приятелска среда от ежедневния стрес. Под ръководството на нашите утвърдени треньори ще може да усетите цялата страст и физическа дейност на смесените бойни изкуства.
 

ИНСТРУКТОРИ

Инструктори в софийският клуб са многократните шампиони по бойно самбо, джудо, бразилско жиу-жицу, граплинг, санда, борба, руски ръкопашен бой, традиционно джу-джуцу, Комбат Рестлинг и водещи ММА-състезатели: Камен Георгиев, Тони Маркулев, Нурал Назмиев"Маджара", Борис Величков, Преслав Кулеков, Пейо Мариновски, притежаващи 22 световни титли.
 

ТРЕНИРОВКИ

От 2020г "Боен клуб България" смени залата си и провежда тренировъчните сесии в комплекс "Славия Спортес" , където има 2 ринга, площ с боксови чували, стенни възглавници, фитнес, сауна и парна баня. Намира се на кръстовището на бул. "Цар Борис III" и ул."Коломан" зад автогара "ОВЧА КУПЕЛ" - София.
 
Тренировките по ММА, Борба, Граплинг от понеделник до петък от 17.30-19.30 часа, а събота и неделя от 09.00ч
За начинаещи графикът е: понеделник, сряда и петък от 17.30 часа
 
За промени в графика следете на Facebook страницата на клуба.
 

ЗА КОНТАКТИ

Фитнес център Славия-Спортес
ул. Коломан 1, София или пишете във Facebook страницата на клуба
 
  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини