Зареждане

Спортен клуб 'Легионъ'Ск Легионъ е наследник на спортен клуб "СТ ГИМ" - най стария регистриран клуб по муай тай и кикбокс в Пловдив - през 1990 е регистриран първия ни спортен клуб по бокс и борба, който по късно преминава през няколко имена, за да получи името Легионъ.

Клубът е лицензиран член на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай( БККМТ),на Българската федерация по смесени бойни изкуства( БФММА) и е вписан в регистъра на Министерството на младежта и спорта .Състезателите на клуба през годините участват на състезания от Държавния спортен календар по муай тай,кикбокс и мма. Също така на аматьорски и професионални турнири по Лей тай и сан да-1994-1998 Савате-2003 като клубът става  шампион в първия републикански турнир.От самото начло състезатели участват в професионалните ММА турнири.Заниманията по самозащита наблягат на реалните ситуации с и без използване на оръжие,а еърсофт стрелбата помага за изработване на основни стрелкови навици. От тази година в клуба се развива и новата за България система Combat wrestling. Нашите треньори са завършили спортни училища и /или НСА което е гаранция за професионализмът им.Всяка година с цел повишаване на уменията провеждаме учебно тренировъчни лагери в различни дестинации,както и семинари с гостуващи майстори. По програмата на дейности над ДОИв детските градини  работим с най малките спортисти на възраст 4-7 години,като по този начин от най ранна възраст формираме интереса на децата към бойните изкуства.


 

ТРЕНИРОВКИ


В клубът се провеждат трнеировки по муай тай, кикбокс, мма, combat wrestling, кроссфит, еърсофт.

Бойни изкуства: деца -всеки делничен ден 18.00
Основна група: всеки делничен ден 08.30 и 19.00
Кросфит: всеки делничен ден 08.30 и 18.00
Еърсофт: събота и неделя 10.00
Индивидуални тренировки по предварително уговорен график
 

ЦЕНИ


Деца: 30 лв месечно
Основна група: юноши, девойки, мъже и жени 40 лв. месечно
Кроссфит: 30 лв месечно
Единична тренировка в група: 5 лв
Индивидуална тренировка с инструктор: 20 лв.
 

 

ЗА КОНТАКТИКлубът се намира в гр. Пловдив, стадион "Пловдив", сектор Е1. Телефон: 0888249888. Facebook: www.facebook.com/SportsClubLegion
 
  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини