Зареждане

'Аз спечелих тази битка!' Блахович иска реванш с Перейра

'Аз спечелих тази битка!' Блахович иска реванш с Перейра
Публикувано на: Май 8, 2024 в 19:42 ч
Бившият шампион на UFC в лека тежка категория Ян Блахович иска да получи реванш с Алекс Перейра, след като се завърне.

 В момента Блахович се възстановява, след като претърпя двойна операция на рамото. Полякът се стреми да се завърне в Октагона по-късно тази година и когато това стане, той вярва, че трябва да получи реванш срещу Перейра.

"Алекс не е по-добър боец от мен и вярвам, че заслужавам реванш. Все още вярвам, че съм спечелил първата ни битка. Съдиите виждат различни резултати, но аз вярвам, че спечелих тази битка срещу него и вярвам, че заслужавам реванш. Той нокаутира всички, но не и мен, така че когато се върна, вярвам, че мога да се бия срещу него още веднъж. Мисля, че следващата ми битка ще бъде в края на годината", заяви Ян Блахович.
 
 
Блахович и Перейра се биха на UFC 291 през юли миналата година, когато бразилецът спечели с разделено решение. Битката обаче беше равностойна, тъй като Блахович успя да използва борбата си, за да контролира Перейра, но съдиите прецениха, че бразилецът е направил достатъчно, за да спечели.

Ян Блахович не се е притеснявал, че операцията ще сложи край на кариерата му

Въпреки че Ян Блахович е на 41 години, той не е мислил, че операцията на рамената ще прекрати кариерата му.
 
Вместо това Блахович казва, че е направил операцията само за да може да продължи кариерата си, тъй като все още вярва, че му остават още няколко битки.

"Не. ако не исках да завърша кариерата си, нямаше да направя тази операция. В нормалния живот мога да правя почти всичко. Така че, ако искам да завърша кариерата си, няма да направя това, но искам да се бия, искам да направя още няколко битки и затова направих тази операция", добави Блахович.

Блахович е 29-10-1 като професионалист и е бивш шампион на UFC в полутежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес