Зареждане

Belfort отрече да е искал лесен финален опонент

Belfort отрече да е искал лесен финален опонент
Публикувано на: Март 28, 2017 в 14:05 ч
 
Легендата Vitor Belfort се готви за последния ММА двубой в кариерата си, като се очаква след него “The Phenom” да се откаже от спорта.


Все още не е ясно кой ще бъде финалният опонент на Belfort, като той бе заявил на шега, че с удоволствие би се изправил срещу CM Punk.

Шегата му обаче бе приета насериозно от не малко хора, които го обвиниха, че си търси възможно най-лесен опонент за финалния си двубой. Един тях е и шампионът в средна категория Michael Bisping.

Belfort отговори на обвиненията в изявление, не пропускайки да отправи и словесен удар по адрес на “The Count”.

“Видях в пресата да пише, че искам лесен финален мач. Нека само припомня кои бяха последните ми десет двубоя - Anthony Johnson, Jon Jones, Bisping, Rockhold, Henderson, Weidman, Henderson, Jacaré, Mousasi и Gastelum. Единствено големи имена, шампиони и изгряващи звезди. Единственият ми лесен мач бе срещу ФАЛШИВИЯ шампион Michael Bisping. Може би ще ме питате, дали бих искал опонент, когото да нокаутирам лесно?

Ще ви призная, че това би било страхотно!

Но това няма да бъда аз. Няма да е достойно за историята и завета, които искам да оставя на поколенията. Когато започнах в този спорт, аз бях още малко хлапе. Бях по-малък от опонентите си. Никой не ме взимаше насериозно, но аз започнах да нокаутирам хората! Станах шампион, противно на залозите. Зная, че вече не съм това хлапе, но няма да се крия зад възрастта ми, зад времето ми на ринга, зад болката или хормоналните ми дефицити (вярвате или не, имам ги) или нещо друго…

Който и да ми дадат в последния ми двубой, ще го приема! Дайте ми млади момчета или големи имена, шампиони… няма значение! Нека дойдат… може и да съм по-стар, но все още имам някои трикове в ръкава. Ще бъда пред моето семейство и приятели. Каня всички да извървят последната миля с мен. Хора, нуждая се от подкрепата ви! Нека да направим тази последна разходка до Октагона едно истинско празненство. Обичам ви!”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес