Зареждане

Billy Joe Saunders: Видях слабости, които мога да използвам срещу Golovkin

Billy Joe Saunders: Видях слабости, които мога да използвам срещу Golovkin
Публикувано на: Септември 14, 2016 в 10:12 ч
 
Световният шампион в лека категория във версия WBO Billy Joe Saunders заяви, че е готов да се изправи срещу абсолютния властелин в дивизията Gennady Golovkin.


Saunders ще защитава титлата си по време на галавечерта на Tyson Fury и Wladimir Klitschko на 29 октомври, като неговият съперник все още не е известен.

За последно Golovkin постигна успех над друг друг британец - Kell Brook, като сега Joe Saunders също иска да се пробва с GGG.

“Време е да тествам себе си и да видя от какво съм направен. Всички говорят за Golovkin, но аз придобих много увереност, гледайки го срещу Kell Brook. Той не спира да говори, че иска да се бие за моя пояс. Аз съм готов да му предоставя този шанс. Не ми пука, дали той ще дойде в Англия, или ще се бием в Америка. Ще се бия с него навсякъде, където той пожелае.”

“Следващият ми мач е на 29 октомври. Оставете ме да си почина седмица и съм готов да се бия веднага с него. Това не ме притеснява. Ще се бия с него по всяко време. Трябва само да сваля малко от натрупаната ръжда и съм готов за действие.”

Той коментира и представянето на своя сънародник Kell Brook срещу GGG.

“Преди всичко, той заслужава уважение. Той водеше в точките. Мисля, че той показа много сърце, воля и умения. От неговия ъгъл бяха прави да го извадят от срещата. Чисто физически, за него бе твърде много да се бие с Golovkin. Видях обаче неща, които бих могъл да използвам срещу Golovkin.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес