Най-големият сайт за бойни спортове

       

Woodley: Stephen Thompson ми влезе под кожата

Woodley: Stephen Thompson ми влезе под кожата
Публикувано на: Януари 12, 2017 в 10:35 ч
 
Tyron Woodley и Stephen Thompson изнесоха истинско зрелище на събитието UFC 205 през ноември, като тогава “The Chosen One” съумя да запази шампионската си титла в полусредна категория, след като мачът бе отсъден като равенство.


Самият Tyron Woodley смята, че е спечелил двубоя, най-вече заради доминацията си в първия и четвъртия рунд.

По всичко изглежда, че двамата бойци отново ще се изправят един срещу друг, а Woodley заяви в своя подкаст, че “Wonderboy” е успял да влезе под кожата му. Ето какво довери Tyron Woodley:

“Той успя да влезе под кожата ми толкова много, че ще се бия отново с пича. Дори вече не ми пука за парите, нито пък от кой мач би имало най-голям смисъл. Трябва да внимаваш какво си пожелаваш. “Wonderboy”, ако го искаш, ела да си го получиш. Искаш да се биеш? Искаш нещата да свършат още по-зле за теб, отколкото първия път? Някои хора трябва да бъдат наистина внимателни”.

“Не съм окей с начина, по който този мач бе промотиран, сякаш аз бях претендендът. Не ми харесва, че претендендът смята, че той определя правилата”.

“Той ще влезе в Октагона и ще бъде грубо събуден. Ако той смята, че това последния път беше нещо, сега му предстои нещо повече. Искам той да трепери, когато мина покрай него и да помни как го пратих на пода, а когато се събуди, реферът му броеше “A-B-C, 1-2-3”.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Wonderboy: Woodley ме нацели с най-доброто и не успя да ме довърши

Wonderboy: Woodley ме нацели с най-доброто и не успя да ме довърши
"Това ми дава увереност", заяви Stephen Thompson.
Новини » януари 23, 2017 (1)
цялата новина

Tyron Woodley обвини UFC в расизъм

Tyron Woodley обвини UFC в расизъм
"The Chosen One" смята, че е жертва на цвета на кожата си.
Новини » януари 20, 2017 (12)
цялата новина