Зареждане

Floyd към Dana White: Помня когато ми носеше саковете

Floyd към Dana White: Помня когато ми носеше саковете
Публикувано на: Януари 17, 2017 в 09:37 ч
 
Floyd Mayweather продължи размяната на реплики с президента на UFC Dana White.


След като White предложи на боксьора 25 милиона долара, за да се изправи срещу Conor McGregor, Mayweather го нарече “шибан комедиант”. В отговор на това, Dana White заяви, че Floyd няма основание да се смята за по-голяма звезда от “The Notorious” и да иска повече пари за подобна среща.

Това провокира легендарния боксьор да отправи нова словесна тирада по адрес на боса на UFC.

“За последно направих 25 милиона долара преди 10 години. Не искам да се надувам, просто казвам истината. 25 милиона са добри пари, но само за двата ми мача с Canelo Alvarez и Manny Pacquiao съм направил 400 милиона долара. Или дори повече. Това са числата ми. Могат да кажат, че летя в облаците, но ако бях толкова отчаян за пари, щях да се върна на ринга”.

За последния си двубой с Andre Berto Floyd заработи 32 милиона долара, което все още е доста повече от трите милиона, които Conor McGregor получи за успеха си над Eddie Alvarez. 

Междувременно Floyd продължи:

“Не искам да говоря с Dana White. Не забравяйте - той беше играч и шеф, но също така малък шеф. Истинските шефове бяха братята Fertitta. Но откакто те решиха да продадат UFC, Dana White е просто един служител. Харесвам Dana White и нямам нищо против него, но помня когато той се мотаеше около мен и Jeff Mayweather и ми носеше саковете”.

“Dana White, помня когато ти ми носеше саковете. Не забравяй, че тогава ти показах любов. Винаги съм бил добър с теб. Но изведнъж ти си обръсна главата и започна да се правиш на някакъв корав тип.”

“Мога да кажа само това - защо всеки път, когато Conor McGregor се бие, Dana White, който е само служител, прави повече пари от него? Когато McGregor е този, който всъщност е там и се бие”, попита за финал Floyd.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес