Зареждане

Елитни муайтай бойци пристигат за турнир в Арена Армеец

Елитни муайтай бойци пристигат за турнир в Арена Армеец
Публикувано на: Септември 11, 2016 в 15:11 ч

Безкомпромисният и агресивен боен стил муайатай ще блесне с пълна сила на галавечерта на 24 септември в Арена Армеец в София. Тогава на ринга ще излязат топ бойци, които ще се състезават в два турнира - по правилата на ММА в Road to Abu Dhabi и по правилата на муайтай в Elite Fight Night 7.

Представяме ви част участниците в муайтай срещите, които ще имате възможност да наблюдавате на живо за пръв път в България.
 

 
Денис Гончаренок от Беларус е 10-кратен световен шампион с повече от 200 двубоя и подчертано агресивен стил на игра и много победи. Той ще се изправи в истинка война срещу световния шампион от Казахстан - Николай Гусниев - сърцат и опитен боец, който живее и тренира в Тайланд, за да подобри уменията си в стойка до съвършенство.
 

 
Фелипе Диаз идва от далечната Бразилия. Неговият живот е като част от филм - израснал е в бедните квартали на Сао Пауло - фавелите, член на престъпна банда, но в последствие променил изцяло живота си, когато открива муайтай. Премества се да живее в Тайланд, където продължава активно с тренировките и състезанията. Противникът му е Арби Емиев - представител на легендарния споеен клуб "Akhmat" от Чечня. Боец по рождение с огромен беон дух, дисциплина и пълна отдаденост към спорта. Двубоят който му предстои е трети подред в раките на един месец. При предходните си битки в Грозни и Китай той победи опонентите си и без избран за едн от 16-те топ муайтай боеца в света! Този мач ще бъде не само спорт, но и сблъсък на две личности, тъй като двамата се познават и имат лични проблеми, които ще разрешат на ринга в Арена Армеец.
 

 
Гвоздеят на вечерта ще бъде двубоят за титлата между нашия шампион, гордостта на България - Йордан Янков, който ще се изправи срещу също така опитния Игор Данис от Словакия. Срещата ще бъде много интересна, защото ще представлява сблъсък между два стила - техниченият Йордан срещу агресивният Игор.

Това са само супердвубоите - освен тях ще има турнир от 4 човека, които ще се изправят един срещу друг, докато не остане само един - победителят, който ще заслужи честта да се бие за Купата на краля в Тайланд по-късно тази година.

Освен муайтай срещите зрителите в Арена Армеец ще наблюдават и първокласни ММА битки между много опитни бойци предимно от чужбина.

Две уникални събития на цената на едно състезание - билетите са вече в продажба на цена от 20 лв. Могат да бъдат закупени онлайн от Ticketpro.bg или техните каси (НДК, Арена Армеец, OMV, Office 1 Superstore и др.), както и от магазинът за бойци на ул. Искър 16а в София.
 

 
Все още има останали и ВИП маси за 8 човека около ринга на цена 800 лв. За резервации - 0885 556 161.

Не пропускайте това уникално бойно шоу, каквото скоро не е правено у нас със страхотен ринг, осветление и светлинни ефекти в най-голямата спортна зала на балканите с част от елита на бойните спортове - 24 септември - вземете своите билети сега и елате да видите как се прави!

Линк: Вижте събитието в Facebook

От сутринта в малката зала на Арена Армеец пък ще се проведе Държавното първенство по ММА, което е с вход свободен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес