Зареждане

Малките състезатели на Twisted Jiu-Jitsu с рекорден брой медали от IBJJF

Малките състезатели на Twisted Jiu-Jitsu с рекорден брой медали от IBJJF
Публикувано на: Декември 6, 2023 в 20:29 ч
На Европейското първенство по бразлско жиу-жицу на IBJJF за деца 2023 г. младите атлети от столичния клуб Twisted Jiu Jitsu демонстрираха изключителни умения, като спечелиха впечатляващите 5 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала. Изключителното им представяне донесе на отбора два престижни трофея за 3-то място в категориите Junior и Overall. Това историческо постижение, което няма аналог в нашата история до момента, отразява отдадеността, уменията и единството на нашите млади шампиони.

С броя на участниците, надхвърлящ 1100 състезатели, този шампионат отбеляза върха на детските турнири в Европа и се нареди сред най-големите в световен мащаб. Значението на триумфа на Twisted Jiu-Jitsu се увеличава, като се има предвид мащабът на събитието. Той е доказателство за непоколебимата отдаденост и решителност на малките състезатели.

"Първо трябва да благодарим на всички родители, които ни помогнаха да доведем и вземем участие с 16 деца на това състезание. Без тяхната подкрепа не бихме могли да бъдем там и да покажем работата си.

Второ, искаме да благодарим на всички тези малки деца, които тренираха и се подготвяха за това състезание. Не всеки взе медал или 1-во място, но дадоха всичко от себе си и независимо от резултата, те се мовираха и подкрепяха като ОТБОР.

Не на последно място искаме да отдадем огромна заслуга на всички наши треньори (Иван, Сашо Д, Сашо С, Рони, Тони, Дидо, Цецо, Коце, Иван, Сотир, Ива, Жаси), които са основната причина тези деца да учат толкова много и да бъдат истински шампиони. Те винаги са там, помагат им по един или друг начин, дават правилния пример, учат ги на добро джиу джицу и това ни помага да изградим ЛИДЕРИТЕ, от които се нуждаем в нашия живот и общност," споделят от клуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес