Зареждане

Флойд Мейуедър ще се бие с 20-годишно богаташче от Дубай

Флойд Мейуедър ще се бие с 20-годишно богаташче от Дубай
Публикувано на: Януари 22, 2022 в 04:00 ч
20-годишното богаташче от Дубай Рашид Белхаса, по-известен в социалните мрежи като "Money kicks" ще се бие с легендата Флойд Мейуедър. Белхаса е син на един от най-богатите хора в Дубай и в последните години много знаменитости от цял свят му ходят на гости.

Белхаса има своя собствена зоологическа градина, която е пълна с животни от рядък вид. В миналото Флойд също е бил гост на Рашид в неговия дом в Дубай. Срещата е близо до финализиране и ще бъде показно, което трябва да продължи 8 рунда.

Вижте още - Нгану поема удари в тялото от богаташче в Дубай

Битката им ще се състои на 20 февруари на хеликоптерната площадка на 7-звездния хотел Бурж Ал Араб в Дубай. Флойд за последно направи показно с друга звезда от социалните мрежи в лицето на Логан Пол. Битката им завърши наравно, а Логан все още твърди, че Мейуедър не му платил.

В своя акаунт в YouTube Белхаса сподели, че ще се бие с Флойд и потърси съвети от Логан Пол, който също му гостува преди години. В средата на миналата година Франсис Нгану беше гост на Белхаса, който пробва ударите си срещу UFC шампиона.

Младото момче има колекция обувки за милиони и скъпи коли. Той реши да влезе в бокса преди година и успя да запише 2 победи, като последната дойде с нокаут в първия рунд.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес