телескопична метална палка
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: телескопична метална палка
Добре не знаех , че работата стои така , въпреки че предполагах нещо подобно. Изглежда искаш да ми кажеш , че не можеш да напердашиш един 30илограмов циганин , все едно аз да ям бой от боксов чувал . Като го напердашиш с палката и той реши да извика Асан , Сюлейман , Джафни , Хюртен, Вгъсебан и компания ще искаш да си купиш нунчако ли ?
Ти си плувец , а от тях едва ли някой удря по-силно. Един и ще го свалиш , без значение как ще го цапардосаш. Като искаш изплюй му се в очите и естествен човешки навик е да се изчисти преди да посегне , защото иначе няма как да гледа. Вземи си един кол от градината не ти трябва палка и го строши с него. Ако настроиш тялото си да вдъхва доверие и сигурност никой няма да те закачи. А дали палката ще е от пазара за сувенири или от специализиран магазин за оръжия , той като я види ще се накендза. Но може би и аз съдя прекалено сурово другите , аз по подобни причини преди 6 години започнах да тренирам ... Важното е да вярваш в себе си , това , че всички тук тренираме не значи , че сме непобедими , просто имаме някакви умения и сме по-добри. Стойката е по-важна от изражението , освен ако то не е с усмивка.
Послепис. Хиените нападат в група , никога сами. Вълците нападат и в група , но могат да го правят и сами.
Ти си плувец , а от тях едва ли някой удря по-силно. Един и ще го свалиш , без значение как ще го цапардосаш. Като искаш изплюй му се в очите и естествен човешки навик е да се изчисти преди да посегне , защото иначе няма как да гледа. Вземи си един кол от градината не ти трябва палка и го строши с него. Ако настроиш тялото си да вдъхва доверие и сигурност никой няма да те закачи. А дали палката ще е от пазара за сувенири или от специализиран магазин за оръжия , той като я види ще се накендза. Но може би и аз съдя прекалено сурово другите , аз по подобни причини преди 6 години започнах да тренирам ... Важното е да вярваш в себе си , това , че всички тук тренираме не значи , че сме непобедими , просто имаме някакви умения и сме по-добри. Стойката е по-важна от изражението , освен ако то не е с усмивка.
Послепис. Хиените нападат в група , никога сами. Вълците нападат и в група , но могат да го правят и сами.
Има два вида бойци. Такива , които се бият за самочувствието си и такива , които се бият за живота си.
-
Приятел незнам само от къде ти хрумна , че плувците удрят най-силно 

-
- Град: Варна
sn1ckers написа:Приятел незнам само от къде ти хрумна , че плувците удрят най-силно
Сега сигурно ще 'почнете да се разправяте кой удря най-силно.

There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
-
psycho - Мнения: 169
- Град: София
И отново го обърнахте на спам!
Иначе, лично мое мнение, плувците си удрят сравнително здравичко, може би защото при плуването голяма роля играят ръцете, следователно са добре тренирани и мощни!
Може би това е имал предид пичът по-горе...

Иначе, лично мое мнение, плувците си удрят сравнително здравичко, може би защото при плуването голяма роля играят ръцете, следователно са добре тренирани и мощни!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любител. Професионалист e построил "Титаник".
-
ggbg - Мнения: 19
Няма значение удара.. казах ви вече, че от както сложих тея брекети гледам да избягвам такива контакти...аз ще го набия ама един път ще ме удари и 3 дни няма да мога да ям. И тоя не беше 30 килограма а повечко за това избягах
А иначе аз тренирам плуване г/д 1 година.. не съм некаф плувец 

-
zaci - Мнения: 35
Пич в Красна поляна си е шоу откъдето и да го погледнеш, с малко си минал тоя път, но гледай да заобикаляш тия места ако можеш.
Палка ако искаш си купи, но да имаш в предвид, че при евентуален сблъсък изпуснеш ли я има голям шанс да ти я заврат там където няма да може да се извади без лекарска намеса. Помисли за лютивите спрейчета. В оръжейните магазини ги има за по 5 лева.
Палка ако искаш си купи, но да имаш в предвид, че при евентуален сблъсък изпуснеш ли я има голям шанс да ти я заврат там където няма да може да се извади без лекарска намеса. Помисли за лютивите спрейчета. В оръжейните магазини ги има за по 5 лева.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
Aramis написа:Пич в Красна поляна си е шоу откъдето и да го погледнеш, с малко си минал тоя път, но гледай да заобикаляш тия места ако можеш.
Вариант е

-
zaci - Мнения: 35
На младия с палката ще му дам следния съвет. В природата всяко дребно и беззащитно животинче прибягва до мимикрия за да не го закачат. Трябва така да се маскраш ,че да изглеждаш по страшен и опасен. Обличай се по "гангстерски", слагай качулка или бейзболна шапка за да не могат да те преценят отдалече колко си голям. Купи си някое яке на което на гърба да има емблема и да е изписано с големи букви името на някой кик бокс клуб.Така ще се хванат че имаш приятели кикбоксьори и можеш да създадеш проблеми. Ходи изправен и малко по тежкарски. Не се оглеждай като някоя мишка.Вземи си отнякъде някое дистанционно за кола с ключ и го размахвай- така ще изглежда че имаш кола и не си вчерашен. Разбери че всеки който иска да те тараши, първо те преценява отдалече /дори и циганите,които имат усет за тия неща и нападат само такива които изглеждат като балъци/. Сега номера не винаги може да минава, но в повечето случаи тъпанарите ще те пропуснат и ще се огледат за някой груг, който изглежда по смотан и беззащитен.Изкарай малко така, пък след година две ще си джиткаш с кола ,което е по безопасно отколкото да ходиш пеш в непознати квартали. А бой започвай само ако си по силен от другия, защото палката няма да те спаси, а реалността е жестока и не като на филмите.
-
- Град: Варна
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2