Най-големият сайт за бойни спортове

телескопична метална палка

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: телескопична метална палка

0     Мнениеот savag3 на 11 Яну 2011, 15:26

zaci написа:
TheWolf написа:Ти си много глупав бе палкаджия :D Купи си , никой няма да ти каже нищо , дори полицай да има вътре.
Няма да ти се извиня за дето те обидих , защото съм прав.
Всеки ден преглеждам коментари и теми в тоя сайт и стигам до извода , че само се чудите за какво да пишете и как да си чешете езиците. Сайта е за спортисти , атлети и хора , които искат да научат нещо полезно , а не за побойници и биячи , хора с комплекси , които се чудят къде да харчат парите на родителите си за щяло и нещяло.
Малкия вземи се стресни малко и почни да учиш и да мислиш , главата не е за украшение , не е и боксова круша.
Моята препоръка към всички вас , въпреки че не съм , нито администратор , нито шеф на сайта е да пишете неща свързани с всичко , което има тук , т.е дрехите , които се продават , спортното облекло и уредите , теми свързани с тренировки , усъвършенстване на техники , фитнес , може срещи на форума да си направите и знам ли още какво , но без насилие. Достатъчно е в държавата ни насилието.

Ето ще ви обясня на всички, които ме смятате за бияч и т.н.. преди няколко дни отивам на тренировки и минавам покрай парка в Красна Поляна където ме спира един не много дребен мангал с поне 10 години повече от мен и ми иска телефона и портмонето за да не пострадам. И аз почвам да бъркам по джобовете и изведнъж побягнах и избягах, но да ви кажа със сак не е много лесно. Тоя път не ме хвана, но другия път някой от същата раса ще ме хване, а аз не искам да експериментирам с тея брекети в устата. Питате дали палката ще ме спаси...и още как! И да ти кажа знам, че по закон нямам проблем да си купя, но вчера влезнах в оръжеен магазин САФАРИ, където продавачката ми отказа, защото НЯМАМ 18. Парите си ги вадя от собствените спестявания и тази палка няма да я размахвам на ляво на дясно, а като някой пак ми поиска телефона да я използвам(ако е наложително). Не знам защо веднага започнахте с упреците, но вие ако сте няк'ви здрави и владеете бойни изкуства, то аз преди тренирах футбол, а сега плуване и не мога да се защитя срещу всеки. Моля напишете и сега някое друго мнение и кажете кво да правя?!

П.С. брекетите са и причината преди малко повече от година да почна плуване, а не самбо или кик-бокс, каквото беше желанието ми. Устата ме постоянно кърви от всекидневието, а какво остава ако му ударят дори леко на тренировка?! За това ще чакам още 9-10 месеца да ми ги махнат и ще започна да се занимавам с БИ, но за сега това ми е варианта. Надявам се, че ще ме разберете..

Да, това наистина е кофти. Защо не пътуваш с някакъв автобус (ако има до мястото, не съм много наясно) или може и такси, вярно, че не е евтино, но все пак.... Отиди в някой друг магазин или просто кажи на някой да ти купи тази палка (човекът да е над 18 год.).

П.П. Много ме кефи, когато някой иска да си вземе някакво оръжие и 10 човека от форума го нападат като хиени :D :D :D (нищо лично!)
savag3
savag3

Град: Крумовград

0     Мнениеот TheWolf на 11 Яну 2011, 15:55

Добре не знаех , че работата стои така , въпреки че предполагах нещо подобно. Изглежда искаш да ми кажеш , че не можеш да напердашиш един 30илограмов циганин , все едно аз да ям бой от боксов чувал . Като го напердашиш с палката и той реши да извика Асан , Сюлейман , Джафни , Хюртен, Вгъсебан и компания ще искаш да си купиш нунчако ли ?
Ти си плувец , а от тях едва ли някой удря по-силно. Един и ще го свалиш , без значение как ще го цапардосаш. Като искаш изплюй му се в очите и естествен човешки навик е да се изчисти преди да посегне , защото иначе няма как да гледа. Вземи си един кол от градината не ти трябва палка и го строши с него. Ако настроиш тялото си да вдъхва доверие и сигурност никой няма да те закачи. А дали палката ще е от пазара за сувенири или от специализиран магазин за оръжия , той като я види ще се накендза. Но може би и аз съдя прекалено сурово другите , аз по подобни причини преди 6 години започнах да тренирам ... Важното е да вярваш в себе си , това , че всички тук тренираме не значи , че сме непобедими , просто имаме някакви умения и сме по-добри. Стойката е по-важна от изражението , освен ако то не е с усмивка.

Послепис. Хиените нападат в група , никога сами. Вълците нападат и в група , но могат да го правят и сами.
Има два вида бойци. Такива , които се бият за самочувствието си и такива , които се бият за живота си.
TheWolf
TheWolf

0     Мнениеот sn1ckers на 11 Яну 2011, 20:51

Приятел незнам само от къде ти хрумна , че плувците удрят най-силно ;)
sn1ckers
sn1ckers

Град: Варна

0     Мнениеот psycho на 11 Яну 2011, 21:37

sn1ckers написа:Приятел незнам само от къде ти хрумна , че плувците удрят най-силно ;)

Сега сигурно ще 'почнете да се разправяте кой удря най-силно. :DD lol
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

Град: София

0     Мнениеот ggbg на 11 Яну 2011, 21:45

И отново го обърнахте на спам! :roll:

Иначе, лично мое мнение, плувците си удрят сравнително здравичко, може би защото при плуването голяма роля играят ръцете, следователно са добре тренирани и мощни! :D Може би това е имал предид пичът по-горе...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любител. Професионалист e построил "Титаник".
Аватар
ggbg

0     Мнениеот zaci на 11 Яну 2011, 21:47

Няма значение удара.. казах ви вече, че от както сложих тея брекети гледам да избягвам такива контакти...аз ще го набия ама един път ще ме удари и 3 дни няма да мога да ям. И тоя не беше 30 килограма а повечко за това избягах :D А иначе аз тренирам плуване г/д 1 година.. не съм некаф плувец :D
Аватар
zaci

0     Мнениеот Aramis на 11 Яну 2011, 22:59

Пич в Красна поляна си е шоу откъдето и да го погледнеш, с малко си минал тоя път, но гледай да заобикаляш тия места ако можеш.
Палка ако искаш си купи, но да имаш в предвид, че при евентуален сблъсък изпуснеш ли я има голям шанс да ти я заврат там където няма да може да се извади без лекарска намеса. Помисли за лютивите спрейчета. В оръжейните магазини ги има за по 5 лева.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот zaci на 11 Яну 2011, 23:05

Aramis написа:Пич в Красна поляна си е шоу откъдето и да го погледнеш, с малко си минал тоя път, но гледай да заобикаляш тия места ако можеш.
Палка ако искаш си купи, но да имаш в предвид, че при евентуален сблъсък изпуснеш ли я има голям шанс да ти я заврат там където няма да може да се извади без лекарска намеса. Помисли за лютивите спрейчета. В оръжейните магазини ги има за по 5 лева.

Вариант е :)
Аватар
zaci

0     Мнениеот granik на 12 Яну 2011, 00:17

На младия с палката ще му дам следния съвет. В природата всяко дребно и беззащитно животинче прибягва до мимикрия за да не го закачат. Трябва така да се маскраш ,че да изглеждаш по страшен и опасен. Обличай се по "гангстерски", слагай качулка или бейзболна шапка за да не могат да те преценят отдалече колко си голям. Купи си някое яке на което на гърба да има емблема и да е изписано с големи букви името на някой кик бокс клуб.Така ще се хванат че имаш приятели кикбоксьори и можеш да създадеш проблеми. Ходи изправен и малко по тежкарски. Не се оглеждай като някоя мишка.Вземи си отнякъде някое дистанционно за кола с ключ и го размахвай- така ще изглежда че имаш кола и не си вчерашен. Разбери че всеки който иска да те тараши, първо те преценява отдалече /дори и циганите,които имат усет за тия неща и нападат само такива които изглеждат като балъци/. Сега номера не винаги може да минава, но в повечето случаи тъпанарите ще те пропуснат и ще се огледат за някой груг, който изглежда по смотан и беззащитен.Изкарай малко така, пък след година две ще си джиткаш с кола ,което е по безопасно отколкото да ходиш пеш в непознати квартали. А бой започвай само ако си по силен от другия, защото палката няма да те спаси, а реалността е жестока и не като на филмите.
granik
granik

Град: Варна

Предишна

Назад към Общи дискусии