Най-големият сайт за бойни спортове

Бокс или Кик-бикс?

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Re: Бокс или Кик-бикс?

0     Мнениеот finch на 08 Ное 2010, 19:16

VASIL91 написа:и двата спорта са добри ти сам тря да решиш аз сам на 19 г и тренирам от извесно време кидбокс тежа 50 кила и сам висок метар и 60 65 ;)

В кой клуб в Асеновград тренираш?
finch
finch

Град: Aсеновград

0     Мнениеот hranchev на 08 Ное 2010, 21:10

EDDIX виждам,че си много запознат с "истинските" и "фалшивите" бойно изкуства,ама ако обичаш не си налагай така мнението на момчето,айде не се впускай така срещу каратето,защото Киокушин е спечелил срещу Муай Тай много години преди ти или аз да се родим! ;)
Аватар
hranchev

Град: Чирпан

0     Мнениеот fighterpro на 08 Ное 2010, 23:32

Bisollini написа:Здравейте :)

Искам да ви попитам какво да тренирам Бокс или Кик-бокс на 12 години сам тежа 34 килограма висок сам 1.50.Какво според вас е подходящо са мене?Благодаря предварително :)

Не искам да те обезкоражавам,но според мен започни първо със бокса.. не защото кикбокс не е хубаво.. напротив ,аз го тренирам от 3 години ,но просто си много нисък :) лесно ще ти вкарват мавашита.. ,но избора си е лично твой ;)
fighterpro
fighterpro

Град: Пловдив

0     Мнениеот aleben на 06 Яну 2011, 00:04

БОКС + КИК-БОКС при змс АЛ.БЕЛИНСКИ
Нестандартно обучение на начинаещи и напреднали бойци, по методика позоваваща се на законa "3 в 1"

СКЪПИ БОЙЦИ И НЕ САМО, ПОТЪРСЕТЕ В "ПСИХО-БУКВАРЧИЩЕТО" ОТГОВОРИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ПСИХОЛОГИЯТА, МЕТОДИКАТА НА БОЯ И ЛИЧНОСТНОТО САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ --> WWW. BELINSKI. INFO
aleben
aleben

Град: sofia

0     Мнениеот EDDIX на 07 Яну 2011, 15:44

Всички Каратисти (и тем подобни ) ,които имат успех в К-1 и др. такива организации.Имат 1 общо.
Те ползват само основата от Карате,таеклондо и др. И тренират бокс и муай-тай. Когато владееш и останалите неща тогава Каратето блесва ( примерно Лиото Мачита).Той има черен колан по Б.Дж.Дж. тренирал е над 5 години Муай-Тай и то с Андерсън Силва.Тренирал е и се е състезавал в Сумо.Като прибавим и много борба.
Само така Каратето блесва.За съжаление само по себеси е мега НЕЕФЕКТИВНО. Това го казват хора като Бас Рутан,Чък Лидели др. , които самите те са тръгнали от карате.
Аватар
EDDIX

Предишна

Назад към Бокс и кик-бокс