Най-големият сайт за бойни спортове

Стимул

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Стимул

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 03 Дек 2010, 16:18

Здравейте,случвало ли ви се е да загубите стимул за тренировка?Как се справихте?В момента съм точно в таква фаза и ще съм много благодарен на някой,ако сподели той как го е преодулял.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

Re: Стимул

0     Мнениеот faro на 03 Дек 2010, 17:03

m1sh0m3ss1 написа:Здравейте,случвало ли ви се е да загубите стимул за тренировка?Как се справихте?В момента съм точно в таква фаза и ще съм много благодарен на някой,ако сподели той как го е преодулял.

И аз до скоро бях така, но вече не. Мисля, че това се получава от претрениране или от загуба на интерес, искам да кажа, че започваш да губиш интерес от спорта. Не знам как човек се справя с това. Но мисля, че е временна загуба на интерес. Аз две седмици не бях ходил на тренировки и си починах доста добре, и сега горя от желание да тренирам. За това моят съвет е: почини си малко, намали броя на тренировките за определен период от време, ( не много голям), защото може да започнеш да губиш форма. Виждам, че тренираш ММА. Погледай няколко клипа надъхаи се и яж повече, че да ти идва енергията, пий няколко енергийни напитки. А много интересно е, че някои хора губят стимулът за тренировки от времето. Идва зима навън е студено, кой би искал да отиде на тренировки, вместо да си остане вкъщи на топло ? Аз лично имам стимул. Но при някои хора зависи и от характера. Ако си мързелив и си свикнал да очакваш всичко от другите направо няма смисъл да тренираш.

Успех! :)
Аватар
faro

0     Мнениеот mart1nezZ на 03 Дек 2010, 17:14

В момента (от 3 месеца) и аз съм в някакъв такъв скапан период... Като гледам обаче как с всеки изминал ден ставам все по-голям тюфлек, а дрехите ми стават все по-теснички, няма още дълго да е така... надявам се.

До голяма степен всичко е до вътрешна нагласа. Дори да те мързи да тренираш, трябва да си инат и да тренираш и то здраво.
mart1nezZ
mart1nezZ

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 03 Дек 2010, 17:35

faro написа:
m1sh0m3ss1 написа:Здравейте,случвало ли ви се е да загубите стимул за тренировка?Как се справихте?В момента съм точно в таква фаза и ще съм много благодарен на някой,ако сподели той как го е преодулял.

И аз до скоро бях така, но вече не. Мисля, че това се получава от претрениране или от загуба на интерес, искам да кажа, че започваш да губиш интерес от спорта. Не знам как човек се справя с това. Но мисля, че е временна загуба на интерес. Аз две седмици не бях ходил на тренировки и си починах доста добре, и сега горя от желание да тренирам. За това моят съвет е: почини си малко, намали броя на тренировките за определен период от време, ( не много голям), защото може да започнеш да губиш форма. Виждам, че тренираш ММА. Погледай няколко клипа надъхаи се и яж повече, че да ти идва енергията, пий няколко енергийни напитки. А много интересно е, че някои хора губят стимулът за тренировки от времето. Идва зима навън е студено, кой би искал да отиде на тренировки, вместо да си остане вкъщи на топло ? Аз лично имам стимул. Но при някои хора зависи и от характера. Ако си мързелив и си свикнал да очакваш всичко от другите направо няма смисъл да тренираш.
Успех! :)

Благодаря!На всеки 4 седмици тренировка почивам 1 седмица.Мисля,че последно почивах преди 2 или 3 седмици,но има и друго,смених програмата за този период.Можеби заради промяната е всичко това.Можеби трябва да почивам повече докато свикна с тренировката,вие как мислите?
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 03 Яну 2011, 17:42

Не се оправят нещата??Помощ?
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот Skoidats на 03 Яну 2011, 18:18

m1sh0m3ss1 написа:Не се оправят нещата??Помощ?

Никой не може да ти помогне, освен ти самия сам на себе си.

Като не мотивиран да тренираш... спри да тренираш.

Отдай се на ядене, пиене и веселене на маса, тук надали ще имаш нужда от каквато и да е мотивация.
Skoidats
Skoidats

Град: София

0     Мнениеот cecowe на 03 Яну 2011, 20:42

смени залата
cecowe
cecowe

0     Мнениеот street2fighter на 04 Яну 2011, 12:38

ако нямаш желание няма смисъл надъхай се ако мислиш да продължиш ако не се захвани с друго начинание
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
Аватар
street2fighter

Град: burgas

0     Мнениеот KcD на 04 Яну 2011, 14:30

Мисля че си почнал да тренираш от временен интерес все пак всички филми които се направиха малко или много те мотивират да се запишеш на тренировки,но после всичко отминава...Не знам как да ти помогна,аз лично съм много навит да тренирам и си имам определена мисъл която поддържа "огъня" в мен.Няма зали в моя град,но ще ходя в други градове ако трябва...ще се пробвам пък квото стане,може и огъня да угасне,може и да се разпали...кой знае.Но не съжалявай дори и да се откажеш,просто не е било за теб...главата горе и живота продължава!
KcD
KcD

Град: Панагюрище

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 04 Яну 2011, 15:21

KcD написа:Мисля че си почнал да тренираш от временен интерес все пак всички филми които се направиха малко или много те мотивират да се запишеш на тренировки,но после всичко отминава...Не знам как да ти помогна,аз лично съм много навит да тренирам и си имам определена мисъл която поддържа "огъня" в мен.Няма зали в моя град,но ще ходя в други градове ако трябва...ще се пробвам пък квото стане,може и огъня да угасне,може и да се разпали...кой знае.Но не съжалявай дори и да се откажеш,просто не е било за теб...главата горе и живота продължава!

Не мисля,че е от временен интерен,но ида е било така преди сега не.Тва е едно от най-важните неща в живота ми.Нямам стимул точно заради това което каза ти нямам зала.
Успех,и успешна година!
Аватар
m1sh0m3ss1

Следваща

Назад към Общи дискусии