m1sh0m3ss1 написа:Здравейте,случвало ли ви се е да загубите стимул за тренировка?Как се справихте?В момента съм точно в таква фаза и ще съм много благодарен на някой,ако сподели той как го е преодулял.
И аз до скоро бях така, но вече не. Мисля, че това се получава от претрениране или от загуба на интерес, искам да кажа, че започваш да губиш интерес от спорта. Не знам как човек се справя с това. Но мисля, че е временна загуба на интерес. Аз две седмици не бях ходил на тренировки и си починах доста добре, и сега горя от желание да тренирам. За това моят съвет е: почини си малко, намали броя на тренировките за определен период от време, ( не много голям), защото може да започнеш да губиш форма. Виждам, че тренираш ММА. Погледай няколко клипа надъхаи се и яж повече, че да ти идва енергията, пий няколко енергийни напитки. А много интересно е, че някои хора губят стимулът за тренировки от времето. Идва зима навън е студено, кой би искал да отиде на тренировки, вместо да си остане вкъщи на топло ? Аз лично имам стимул. Но при някои хора зависи и от характера. Ако си мързелив и си свикнал да очакваш всичко от другите направо няма смисъл да тренираш.
Успех!

Стимул
0
от m1sh0m3ss1 на 03 Дек 2010, 16:18