Кръвотечение
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Кръвотечение
Ходи на лекар. Иначе от високо кръвно може примерно....
-
nerozavar
- Град: София
О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..
-

racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
racko1 написа:О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..
И на мен ми се случи вчера повреме на тренировка.Но не си спомням да са ме удряли в лицето.Днес гледах телевизия и изведнъж потече.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-

m1sh0m3ss1 - Мнения: 133
m1sh0m3ss1 написа:racko1 написа:О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..
И на мен ми се случи вчера повреме на тренировка.Но не си спомням да са ме удряли в лицето.Днес гледах телевизия и изведнъж потече.
Еми слаби капиляри имаш, но може и да е от високо кръвно. Измервай си го тия няколко дни и ако е високо отивай на лекар.
На мен ми тече понякога, като съм хремав по-дълго време. Ходих на лекар и ми гориха капилярите, но пак тече понякога. Справям се като си слагам в ноздрата памук напоен с лимонов сок(гадно е, но върши някаква работа).
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Благодаря ви,но останових,че при допир става,преди 2 минути пак потече,след като го допрях.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-

m1sh0m3ss1 - Мнения: 133
допира провокира течението,трябва да се установи причината-слаби капиляри,или разранени от нещо-прекомерн аупотреба на капки за нос,суха лигавица,изтъняла лигавица(получава се след счупване и недобро наместване на носа) ..та без специалист УНГ няма да минеш
-

katana - Мнения: 135
- Град: Plovdiv
7 мнения • Страница 1 от 1