Най-големият сайт за бойни спортове

Кръвотечение

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Кръвотечение

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 15 Дек 2010, 18:04

Здравейте,днес и вчера ми тече кръв от носа,защо се получава така?Ако някой е имал същия проблем нека сподели как се е справил или в момента как да се спря кръвотечението?Аз прекратих кръвотечението като си наведох главата,но мисля,че това е грешно.Някъкви съвети?
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

Re: Кръвотечение

0     Мнениеот nerozavar на 15 Дек 2010, 18:24

Ходи на лекар. Иначе от високо кръвно може примерно....
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот racko1 на 15 Дек 2010, 19:16

О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 15 Дек 2010, 19:41

racko1 написа:О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..

И на мен ми се случи вчера повреме на тренировка.Но не си спомням да са ме удряли в лицето.Днес гледах телевизия и изведнъж потече.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот Aramis на 15 Дек 2010, 20:41

m1sh0m3ss1 написа:
racko1 написа:О и аз имам същия проблем като тебе.. много са ми слаби капилярите и на почти всяка тренировка, ако някой ме уцели в носа, без значение слабо или силно, ми тече кръв.. и това е много гаден проблем с когото не виждам управия..

И на мен ми се случи вчера повреме на тренировка.Но не си спомням да са ме удряли в лицето.Днес гледах телевизия и изведнъж потече.

Еми слаби капиляри имаш, но може и да е от високо кръвно. Измервай си го тия няколко дни и ако е високо отивай на лекар.
На мен ми тече понякога, като съм хремав по-дълго време. Ходих на лекар и ми гориха капилярите, но пак тече понякога. Справям се като си слагам в ноздрата памук напоен с лимонов сок(гадно е, но върши някаква работа).
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 15 Дек 2010, 20:43

Благодаря ви,но останових,че при допир става,преди 2 минути пак потече,след като го допрях.
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот katana на 16 Дек 2010, 10:29

допира провокира течението,трябва да се установи причината-слаби капиляри,или разранени от нещо-прекомерн аупотреба на капки за нос,суха лигавица,изтъняла лигавица(получава се след счупване и недобро наместване на носа) ..та без специалист УНГ няма да минеш
Аватар
katana

Град: Plovdiv

Назад към Общи дискусии